1 april - Munch med familjen

Förmiddagen spenderades framför dator och TV. Som vanligt kan man säga hehe
 
Igår på Shellmacken hämtade jag min hushållsvåg som jag ropat in i ett hastigt ögonblick på Tradera. Hade hittade ett recept på matmuffins med enbart anvisningar i gram och känt att nu var jag tvungen att ha en liten våg, jag som bakar så himla ofta! (Kolla receptet här)

Nu hade jag ju inte planerat att baka idag så jag testade den genom att ställa min nya vattenkokare på. Och vad sägs om 416 gram? Jag har verkligen funnit den perfekta resevattenkokaren som ska följa med mig till Samos! Och själva vågen är typ en centimeter tunn, väger själv nästan inget och kan ta en vikt upp till 5 kg. Jag får nog säga att båda de där produkterna är bra köp (än så länge).


Idag skulle min lillebror Fredrik ha blivit 48 år och jag hade bjudit in Milla med familj, Martina med familj och Per (som dessvärre inte kom pga förkylning och halsont), till Hamlet för Munch (tidig middag/sen lunch). Så vid tre-tiden gick jag bort till pendeltåget som tog mig till Sveriges 7:e största stad tillika en del av det som idag kallas East Sweden.


Pendeltåg på Östgötaslätten mot Linköpings Centralstation.


Innan jag gick upp till Hamlet gick jag ner till Clas Ohlsson för att köpa en stickkontakt med strömbrytare  till TV:n. Tills idag, har jag fått dra ur kontakten för att stänga av TV.n helt och kämpat för att få i kontakten igen. Kontakterna i lägenheten är barnsäkra och tröga på grund av såväl ålder som av ej regelbundet nyttjande (det är ju trots allt en övernattningslägenhet).

De hade guldfärgade, ihopfällbara rullatorer med varukorg till försäljning.Jag var lite sugen på att köpa en men avstod då den saknade sittplatta... En sån måste man ju ha!

På Hamlet blev det sedan plankstek för alla utom Albin som föredrog korv med pommes. Här är lite bilder från restaurangbesöket.


Idag fick jag vara med barn, svärsöner och barnbarn samtidigt. Vilket privilegium!



Det blev en massa spring i benen på Elton och Albin efter maten. Därför bestämdes det att vi skulle gå till parken uppe vid borggården, så de fick springa av sig.



Det var inte så himla mycket kväll kvar när jag kom hem. Men jag hann iallafall sätta i min nya stickkontakt - och jag är mycket nöjd!


Nu kan jag stänga av TV:n med stortån haha

Och efter att ha sett på bilderna från Hamlet, bestämde jag mig för att jag behöver en vettig kamera. Bilderna blir verkligen inte tillfredsställande med mobilen, så är det bara. Skulle föredra att köpa en systemkamera igen men problemet är att de är tunga och kräver en massa extragrejer att bära runt på - och det funkar inte helt med det liv jag lever idag. Det måste finnas något annat som funkar, som kan ta bra bilder till mina böcker...

Kommentarer
Postat av: Millan - två små och mamma mu

Det finns ju hybrider, som är som systemkameror fast små som en något större kompaktkamera!

2013-04-03 @ 21:11:03
URL: http://mammami.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0