8 maj - Datahaveri

Sov dåligt och gick upp sent. Tror jag måste köpa ett vettigt täcke. Nu har jag lakan som ligger dubbelt och en filt som jag lagt dubbelt så det knölar sig när jag vänder på mig. Då kan jag inte sova.

 

Jag åt iallafall frukost, gjorde matlådor av maten jag lagade igår. Lådor och lådor förresten. Köpte plastmuggar att ha som matlådor. Plastlådor kostar skjortan och de duger alldeles utmärkt. De har visserligen inget lock men en plastpåse runt fungerar precis lika bra!

 

Sen bar det av till Vathi igen. Där jobbade jag på kontoret till halv fyra, fick bokat hotellcheck på alla hotell, lunch med forna kollegor på Apollo och gjorde ett första utkast till min välkomstfolder!

 

Sören Kanin och Egon Igelkott var med på kontoret för att hälsa på alla. Det visar sig inte vara helt ovanligt med att ha med gosedjur. Den ene efter den andre kommer och berättar om sina egna vänner där hemma.

 

På seneftermiddagen havererade min dator. Den stängde ner sig själv ett par gånger, sen gav jag upp med förhoppning om att fick den bara vila över natten skulle den komma igång idag! Som tur var hade jag hunnit göra mycket av det jag planerat att göra.

 

Istället åkte jag till vårt all-inclusive-hotell i Karlovassi för hotellcheck. Imorgon planerade jag att ta de i Pythagorio.

 

Kyrkan i Karlovassi är imponerande

 

När jag kom hem stod där rosor och en stor korg med nyplockade apelsiner samt lite fler matbestick (att ha en kniv, en gaffel och en sked är lite lite liksom) från min hyresvärdinna Despina. Det var väl jättegulligt!

 

 

På kvällen, efter att ha ätit en matmugg hehe, gick jag ner till taxistationen och pratade med chaufförerna och fick lite aktuella priser. Och precis som tidigare är det dyrt att åka taxi här. Priserna är som hemma.

 

De har en karta med sina fasta priser på. Lätt att se vad det skulle kosta att göra utflykt med taxi, om man vill göra det.

 

Därefter promenerade jag bort till restaurang Elia och bokade in mitt första välkomstmöte på söndag och avslutade kvällen med en flaska vatten med ägaren på baren Gregory's där jag eventuellt kommer ha ett möte i månaden.

 

Ännu en produktiv dag försvann bakom mig. Dags att ladda för en ny dag, alltså!

 

Antal steg: 7741

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0