4 maj - Avresan startar

Frångår mina principer och upplever inte fullt hela dygnet innan jag publicerar detta inlägg. Ni får det idag eftersom jag inte vet när nästa inlägg kommer publiceras (eller skrivas heller för den delen). Från inatt väntar en fullspäckade vecka nämligen. Om en vecka kommer första gästerna och då ska jag ha startat upp destinationen till fullo!
Som tur är lär det nog inte hända så mycket mer idag eftersom jag är på väg in i horistonalläget för klockan ringer 02.30...

Idag stängde jag ner allt , blev medlem i TravelAirClub (ytterligare ett bonuskort för flygresor, alltså!), skrev ut hotellbeskrivningar, hotellkarta, info för uppstart, info om resevillkor och reseförsäkring, för imorgon lunch startar jag nya jobbet och det kommer, som sagt var, bli en hektisk vecka!

Halv tre lämnade jag Mantorp med mitt bagage.


Mitt resesällskap och jag är redo för avfärd mot Arlanda- Athen- Samos!
I knät från vä: Albins kompis Kaninen Sören , min kompis Grodan Kermit och Eltons kompis Igelkotten Egon
.

Spatserade glad i hågen till stationen för att åka till Linköping och byta tåg!


Ååååååka pendeltååååååg!


På Linköpings tågstation hände mystiska saker.
1. Upp ur väskan hoppade Egon, Sören och Kermit för att softa PÅ mina väskor. De var lite trötta på att sitta I min väska tydligen.
2. En man kom in med en stor ryggsäck, placerade den på en av bänkarna i väntsalen - och gick!!! TÄNK om det var en bomb, tänkte jag och memorerade mannen som satt ner den. Eller försökte för jag upptäckte att jag nog inte var ett vidare vittne...



Satt och jobbade med förberedelser ända upp till Arlanda där jag småsprang upp til McDonalds för att köpa hamburgare och sedan tillbaka ner för att träffa Synnöve som kom med uniformströjor och servicetelefonen.
Vi satt väl och pratade om ditt och datt en timme innan vi skiljdes åt och jag åkte till mitt boende för några timmar: Jumbo Hostel!


Buss 14 och busshållplats Jumbo Hostel mitt emot Radisson Blu



http://www.jumbostay.se/ Rekommenderas!

Jag checkade in, fick frågan om jag ville ha frukost INNAN den började serveras, nyckel överlämnades tillsammans med frukostbiljett och ett lösenord för WiFi. Absolut bästa servicen, anser jag!


Singelrummet var större än min hytt på M/S Surikov men badrummet var ungefär samma upplägg på. Kändes hemtamt på något sätt!


Jag abslutade den här kvällen med att blogga om idag, publicera detta och inta horisontalläget. Det blev sent idag. När jag trycker på Publiceraknappen är klockan 21.06...

SÖREN KANIN OCH EGON IGELKOTTS HÖRNA ft Grodan Kermit
Sören och Egon var snabba ut till väskan när det började dra ihop sig. Och vem satt redan där??? Jepp, Kermit. Han skulle så klart med. Så nu var alla tre vännerna på plats.


Vi lovade Maria att vara stilla och duktiga hela tiden... och det gick GANSKA bra!


Men man kan ju inte åka tåg i två och en halvtimme utan att få titta UT heller!
Maria tyckte att folk tittade konstigt på oss allihop. Ingen av oss fattade riktigt varför... Vi är ju fullständigt normala!?
På Arlanda fick vi träffa Marias kollega Synnöve som berättade att hennes resekompis hette Nalle Phu. Han brukade följa med henne på resor! Som sagt. Vi är fullständigt normala här, va!


På Jumbo Hostel fick vi titta på TV medan Maria bloggade. Sen var det dags att gå och lägga sig. Vi skulle gå upp mitt in natten och tänkte försöka få ett par timmars sömn iallafall. Imorgon väntar nya äventyr!!!

Nattifnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0