12 maj - Tvättomat: €6 per maskin...

Jag passerade ett tvätteri i Pythagorio igår och när jag ändå var ute med pärmar i byn passade jag på att gå in. Men herregud €6 för att få tvätta känns väldigt tveksamt. Spåret jag varit inne på tidigare, att tvätta förhand, kvarstår!

 

Nästan 60 spänn för att tvätta en maskin. Näe, detta måste forskas i!

 

Idag hade jag första ankomsten så allt som behöver fixas med material och listor gjorde jag på kontoret. Mina €3 tog slut för internet idag och för att ladda ett paket till behövde jag hjälp igen. Det gick inte att få information på engelska och ingen på kontoret kunde hjälpa mig heller denna dag. Men de stängde 14 och jag missade tiden och fick avstå från laddning och köra på dyr taxa istället för att kunna kolla mailen.

 

Varför parkera i en parkeringsficka när man kan ställa sig lite utanför?

 

Åkte hem på eftermiddagen för att käka middag. Klockan 19.00 blev jag upphämtad vid busstoppet av Pavlo varifrån vi fortsatte till flygplatsen.

 

Där träffade jag säsongens handler, fick en bänk med airtours skylt och så var jag redo för gästerna.

 

Planet landat på tid och jag prickade av 79 gäster, gav välkomstmaterial och hänvisade vidare till bussarna. Sände en buss, åkte med den ena där hälften följde med mig på gående transfer. Bussen går inte att köra i de smala gränderna. Allt flöt på som de skulle så jag var klar med min ankomstdagen straxt före halv tio.

Och så himla roligt det vaaaaar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0