Jag och Buzz buzzar för Lipton

Ja, innan jag åkte till USA fick jag ett paket på posten. Det var Liptons tre nya teer i pyramidtépåsar.


Earl Grey, Mandarin/apelsin och skogsfrukt i trekantiga tepåsar för mer smak skulle buzzas


Tog med mig ett par påsar faktiskt. Det är ju så att man ofta har en vattenkokare på rummen och te i påse är himla enkelt att ha med sig!

Så från Las Vegas och pyramidhotellet, Luxor (aa faktiskt så har man byggt upp en pyramid och sfinx på The Strip) förflyttade jag mig så sakteliga mot Los Angeles. Många hotell och tépåsar blev det!

När jag mötte Buzz och Kermit under The walk of Fame, kom vi just att prata om té av någon anledning. Båda gillade Mandarin/apelsin bäst... kanske på grund av att förpackningen är mest grön?


Testa Liptons té, uppmanar Buzz Lightyear, det är både gott och i smidiga påsar!

Själv får jag erkänna att jag är inne på samma val av té. Det liksom passar bäst eftersom jag har mjölk i mitt té oavsett vilken sort det är i koppen. Skogsbär och mjölk... näe det passade inte. Earl Grey, det är ju inget nytt té och passar nog ändå bäst med mjölk. Och det är nog det té jag har druckit mest av i mitt liv.


Earl Grey funkar alltid.

Jag passade på att visa téerna på hazarden med brudarna - efter kampen om paketen heheDet är dessvärre bara en och en halv tédrickare  i gänget (Pella ville också testa men är egentligen en kaffedrickare) men Annette gillade läget när hon fick prov på dem allihop!


Tack! Får jag testa allihop?


Buzza nu om de här téerna, Maria. De var jättegoda!


Vill du veta mer om Liptons pyramidtéer?
Surfa gärna in här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0