4 september- Väldigt ilsken röd tusenfoting

Nacho följde med mig en ovanligt kort bit idag Men det var ju trevligt så länge det varade.



Och idag hände det inte särskilt mycket, alltså. Hade gäster som ankom - men några hade inte betalt för transfer vilket innebär att de tar sig till hotellet på egen hand. Och de andra hade bokat om och åkt med ett tidigare flyg och vill inte vänta på mig och valde ta taxi till hotellet själv de också. Så för min del blev det kontoret mest hela dagen.

Gjorde sånt jag hade tänkt göra imorgon och hann göra klart innehållet till de nya pärmarna och kände mig lite kreativ iallafall. Ska se om jag kan hitta någon som kan skriva ut på färgskrivare imorgon eller på tisdag.

På kvällen hade jag departure och det gick som vanligt bra.

När jag kom hem möttes jag av monsunregn och en väldigt ilsken röd tusenfoting som förföljde mig med upprest huvud! Den fick naturligtvis ingen vinst utan förlorade mot Typ-radar i tredje ronden. De är sega de där giftiga djuren, helt klart.



Blev uppmärksammad på att bloggen publicerat mina bloggar helt fel. Den 3 september kommer före 1a och 2a... Fast i redigeringen kommer de som 3,2 1. Hm, kan bloggen ha fått eget liv möjligen?
Jag prövade att spara om men det blev samma resultat likväl. Aja ni får väl zappa lite då. Datumen står ju i vänsterspalten så det borde ju bli enkelt iallafall att föjlja tänker jag.

Antal steg: 6162

BOBBYS HJØRNE
Jeg var på arbeide hele dagen...

Kommentarer
Postat av: Millan

Du kan publicera på annat datum genom att trycka på den där lille "kalendern" som blir högt upp i högra hörnet när du skriver ett inlägg. På samma ställe som du tycker när du vill publicera tidsinställda inlägg

2011-09-05 @ 09:11:16
URL: http://mammami.se
Postat av: Maria Graube

Tack Milla. Nu kunde jag byta datum så de kommer i ordning!

2011-09-05 @ 13:55:20
URL: http://mariagraube.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0