30 maj - Är jag intuitiv, eller?

Invigde mina grå uppsydda kostymbyxor idag. Mina marinblå uniformsbyxor ser inte snygga ut på numera och man vill ju se professionell ut. Och det visade sig senare att den nya uniformen för Kuoni ska ha underdelar som är *tamtara* grå!!! Är jag intuitiv, eller?  I like! Då är jag alltså inte sååå olydig.

När jag gick förbi marknaden hade det kommit mer tält. Planerar att gå dit en sväng imorgon kväll. Kände att jag inte kunde prioritera ett besök där idag. Dessutom behöver jag liksom inget...


Idag hade jag arrival från Danmark och det är alltid kul att prata danska. Jag gör det hellre än bra men man måste ju försöka. Vi ska ses imorgon, tisdag, igen. Då ska jag ha inspirationsmöte med dem på deras hotell. Det ser jag fram emot.

Jobbade på kontoret till framåt kvällen och gick sedan iväg för att köpa USBminne för ett jobb som ska skrivas ut på färgskrivare. Har hittat ett ställe som har färgkopiator och som inte ska ha en jämrans massa pengar per kopia.

Gick sedan till Tesco och köpte vatten. Jag började på sista dunken igår. Och när jag kom hem gixade jag två grytor, en med kyckling och en med fläskfilé. Båda blev supergoda och fördelades efter provsmakning i 8 små matlådor. Därefter satte jag mig vid datorn och satt där tills jag gick och la mig.



Antal steg: 10488


BOBBYS HJØRNE

Morgen promenad




Kvelds vile


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0