22 januari - Tur man inte är som Mr Pilkington...

Vaknade vid halv fem och kände mig nöjd med det. Tycker nog att jag får sova typ hela nätterna igen. Kanske vaknar en kortis bara men somnar om direkt. Helt okej!

Käkade frulle till 'An idiot abroad', en serie om "upptäcksresande" Karl Pilkington som är, som han beskriver sig själv - realist (men de som kallar sig realister anser jag vara äkta pessimister och de gnälligaste människorna på jordklotet). Han uppskattar inga äventyr som han bjuds på. Själv sitter jag bara och är avundsjuk och vill uppleva det han upplever. Han förstår inte vilka privilegium han får...
Han besöker iallafall några platser jag själv har jobbat vid (De sju underverken) bland annat Pyraminder och Petra Att sitta i Marocko och känna igen sig är riktigt roligt ändå även om programmet är mest tröttsamt.

Hade Inspirationsmöte, CityTour och Servicekontoret så det var en vanlig lördag. Efter kontoret åkte jag hem, åt lite bacon och stekt potatis med avokado och så lite jordgubbar på det.

Var riktigt trött så vid halv nio gick jag och la mig...

Hela söndagen har jag hotellservice och på måndag sticker jag till Taroudant igen. Och sen på tisdag åker jag på Marocko-turné och besöker Marrakech - Meknes, Fez, Rabat, Casablanca och Essaouira och kommer tillbaka på fredag. Du får ge dig till tåls med läsning på bloggen tills dess!

Ta hand om dig!

Antal steg: Ingen aning. Hade Djellaba på mig hela dagen och hade alltså ingen stegräknare med...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0