25 -28 sep Ace tebax, Nyköping, Xperiens och lite annat

Lördag 25e
... fick jag hämta min dator. Och jag vara LYCKLIG! Vi jobbade på att ta hem gratisprogram hela dagen och att lägga tillbaka det jag jobbar med dagligen och trivdes i största allmänhet med livet!

Söndagen 26e
...började jag fundera över om jag skulle köpa en ny telefon där jag kan ladda ner Skype och prata billigt från Hot Spots i Marocko. Valet föll på Sony Ericcson Xperia. Gick ut på Tradera och hittade att par auktioner varav en skulle sluta inom kort. Jag bestämde mig för att det var ett klokt drag och vann faktiskt auktionen utan att det blev jättedyrt. Ser fram emot att få den i veckan.

Måndagen 27e
...började med jobb hemifrån först.

Därefter åkte jag till Nyköping där jag hade tre samtal inbokade med entusiastiska kandidater och skrev några fler slutrapporter och dagen blev en ganska vanlig dag.

Milla hade äntligen fått kortet jag skickat från Djerba haha. Jag skickade alla samtidigt men de har kommit på lite olika tider. Att Millas var sent KAN ju bero på att jag saknade postnummer och hade satt frimärket i nederkant istället för uppkant...

Själv fick jag min Casio med termometer och kompass. Jätteroligt leksak som jag får försöka lära mig lite bättre. Problemet jag har är att kalibrera termometern...




Tisdagen 28e
... stod det coachsamtal på Manpower i Linköping på schemat. Hade fyra inbokad och tre kom. Den fjärde var i Norge och sökte jobb för fullt och hade helt glömt bort mig. Det må vara hänt, tänker jag.

Efter några slutrapporter skrivna och telefonsamtal ringda så åkte jag till Skäggetorp för att möta Eva. Hon skulle kolla in min lokal som jag har för uthyrning. När vi kom upp till glasdörren som numera är prydd med en Skäggetorp Hälsocenter, upptäckte jag att jag inte hade med mig nyckeln! Jag ringde Cornellis och som TUR VAR så var han och Victor i hissen och kunde hjälpa oss in.

Dessvärre passade inte lokalen Evas planer riktigt, så den får stå där och lysa med min frånvaro ytterligare en tid. Överväger lite att behålla den... billigare hyra lär jag få leta efter (1200 inkl moms och då ingår el, vatten och tillgång till väntrum, omklädningsrum, personalmatsal, duschar och tvättrum!) Vi får se om det är meningen.
När vi om in såg jag att de hade gjort i ordning väntrummet lite mer och dörrarna till toaletterna var gul-lackerade. De hade faktiskt lackerat alla dörrar i korridoren och min dörr var fortfarande inte monterad men det BÖRJAR likna något nu.
Träffade Ulla som installerade sig för fullt i sina lokaler. Hon skulle ha behandling imorgon och försökte få allt klart. Det var roligt att se henne eftersom jag inte träffat henne sedan i våras.

När jag skulle åka hem så kände jag att växlarna började kärva riktigt ordenligt. Jag tänkte att det kanske var växellådan och det skulle ju inte vara så roligt. Det är ju inte gratis. Men hem kom bilen och jag tillsammans så det får jag ta tag i imorgon, onsdag

Denna afton ägnade jag åt marinering av fläskytterfile´och kycklingfiléer. Sistnämnda ska tillsammans med grillade färska champinjoner, snäck-pasta, hemmaodlade gula körsbärstomater, slanggurka, och bearnaisessås utgöra lunchen i varuhuset GeKås på lördag! Mums!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0