2 maj - Med blogg, kurser, inbetalningar och boken

Fast jag började dagen med ett personlighetstest (gratis så klart) som gav mig lite extra energi.

Jag fattar beslut enligt ENFJ (Extrovert, Intuition, Känslor, Dömande - med fördelningen 22/25/12/11 %) och blev både roa och förvånad.
Jag blev road eftersom profilen har ändrat sig från att jag ska jobbat som ledare inom relationsförsäljning (och det gjorde jag ju i sex år) till att jag idag ska arbeta med att utveckla människor i yrken där jag fungerar t ex som ledare, lärare, coach och hälsorådgivare. Egentligen allt som innebär att "Jag vill känna att jag gör skillnad i människors liv " (Rene). Men fattar ni hur rätt jag är i livet (just nu, alltså- som ni märker kan det förändras!)
Och blev extra glad när jag hittade en av mina Gurus genom åren - Oprah Winfrey är samma "bokstavsbarn"!!! Woooooooooooow!

Jag betalade in pengar för presenten till en danskompis som opererats för stroke och motionscykeln jag hämtade hon Annette. Efter det började jag redigera min bok igen med förnyad energi - ute! Solen sken och jag bestämde mig för att jobba ute - fast det blev inte så mycket med det. Fastnade i vänstra hörnet i Tresitssoffan.

Skickade iväg 12 kapitel under dagen och har nu ett kvar att redigera och typ tre att skriva. Det är ju inte så att mitt liv har varit händelselöst sedan 2002 direkt...

På kvällen satt jag i möte för Kangenvattnet och maskinen på Skype och efter det, mina damer och herrar, horisontalläge!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0