20 juli - Artikeln i Stopover är ute nu!

Så konstigt det kändes att se och läsa om sig själv i en glassig tidning som nu ligger ute i flygbolaget Novairs alla flygplan runt om i världen och Apollos butiker i Sverige. Men visst är jag lite stolt också, så klart! Det känns ju alltid trevligt att vara uppmärksammad för bra jobb man gör.

.

Jag sökte KeyStaff (KS) till vintern men fick mail häromdagen som berättade att de prioriterar de som har jobbat sommarhalvåret- och inte ens alla KS som jobbat då kommer få jobb. Det är så det är. Vintern är ingen högsäsong för resebranschen...
Men svaret gjorde mig inte särskilt nedslagen utan det var något jag kallt räknat ut. Då gör man en VARIANT, ni vet. Så jag sökte även som Rundreseledare OCH Reseledare och väntar svar, förhoppningsvis nästa vecka.
Blir det så blir det - och blir det inte så blir det la bara att göra en variant.

Nu ska vi ha klart för oss att det ju inte är så att jag har tråkigt och går sysslolös. Jobbet som coach är jätteroligt! Men jag har insett att det är på fel kontinent. Jag fixar inte klimatet helt, alltså. Och gör man inte det... och inte uppskattar höra beklaganden över snön, kylan, regnet, värmen, luften you name it, det verkar alltid finnas något att vara missnöjd med trots att man inte kan påverka det - ja då finns det bara ett alternativ som faktiskt FUNKAR - och det är att flytta! Superenkelt!

Inte för att familj/vänner kanske uppskattar det men å andra sidan har jag vädligt svårt att de skulle vilja ha mig kvar i ett land som kommer göra mig deprimerad och inte vara Maria Graube...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0