21 januari - Träning och Subway med Sidås!

Raderade en massa Kom-i-håg i mobilen från 2008 och framåt innan jag steg upp och åt frukost. Och så funderade jag lite över mina beställningar jag gjorde innan jag gick och la mig igår. Aa, jag kände mig fortfarande nöjd. Jag hade "tjänat" pengar insåg jag

Först på Ellos: Hade fått erbjudande om vitt överkast för 65:- i indisk bomull 1,65x2,30m. Slog till på tre stycken. Ett ska fungera som just överkast om jag vill ha bäddfåtöljen utdragen. Det andra ska fungera som duk över björkbordet om jag vill förstärka ljuset i dagsljuslamporna Det tredje ska bli ett överdrag till fåtöljen när den är ihopslagen. Nu slipper jag köpa metervara för det skulle bli dyrt, det.
Men beställningen på 195:- var inte tillräcklig. Tror minsta beställningen är 250 spänn. Så då blev det ett par gåstavar. Hade ju iallafall tänkt köpa och de kostade 79:- på rea och så blev det påslakan (på rea och för 4:- billigare än IKEA) i vitt till Reträttrummet.

Sen hos Sportjohan: Har länge velat ha en ordentlig träningsmatta, en sån stor som finns på rehab 100x200cm, för att kunna träna yoga och annat på. Och igår bestämde jag mig för att köpa en sån istället för den röda mattan Hampen från IKEA. Har mer nytta av den men får väl leva med att den är ljusblå. Hittade en rabattkod på internet och fick den fraktfritt d v s för 799:-

Hur blev nu det här ekonomiskt då?
På attan förlorade jag visserligen men om jag INTE hade köpt den stora träningsmattan så hade jag köpt två mattor: Hampen och den mindre träningsmattan för 399:-! Men okej jag förlorade 100:-
Jag tjänade på indiska bomullen som annars skulle ha köpts på metervara för 149:-/m. Dessutom "vann" jag 4:- på påslakanet. Och jag köpte inga grejer jag inte redan hade på min lista! Alltså måste jag känna mig nöjd.


På förmiddagen åkte jag in till Nautilus. Fröken Sidås kom också, trots att det var tidigt för henne (hon äår ju nattmänniska). Vi började på bandet (i LITE olika hastighet he he) och sen tränade vi i maskinerna ihop. Kände av framsidan av foten idag annars gick det bra, tycker jag. Gåbandet är kvar på 1,4km/h men jag ökar vikter eller reps maskinerna varje gång så jag känner mig duktig iallafall. Idag tog jag en baksidalårmaskin och gjorde en variant på rörelse. Är inte helt anpassad för den än egentligen.

Efter träningen gick vi in i stora salen och där träffade jag Anita, en av mina fd elever som också var med i uppvisningsgruppen.  Det var jätteroligt!

Både Annette och jag gick sen o solade innan vi gick till Bokia, där hon köpte almanacka och jag köpte ett mindre målarblock. Ni ser det överst i bild på det stora blocket jag har fått av min vördade moder. Ni ser också alla mina andra målargrejer från mamma i lådorna som tillhör Slagbordet. (har inte satt in dem där de ska vara än).



Vi fortsatte vår promenad mot Subway och Annette höll koll på att mina steg var lika långa. Man TROR att man går normalt men det blev fler än en gång hon fick säga till den lilla biten mellan Bokia och Subway. Det är då för MÄRKLIGT!

Vi åt varsin Tonfiskmacka. Smaskens, tyckte både Anette och jag!
Vi hade jättekul den här förmiddagen och ska ses nästa vecka och träna igen. Ser jag fram emot. Det är roligare när man är flera - så det går bra att haka på hehe


Annette var tvungen att springa till parkeringen för att slippa böter.
Själv fick jag vänta 45 minuter på att få åka hem och passade på att gå in på Spec Savers där jag spontant hittade en båge för 395:-. Frågade om de kunde rädda glasögonen jag hade på mig (skadade av saltkristaller i Döda havet) men det kunde de inte. Jag var tvungen att köpa nya så jag la undan stålbågarna jag hittade. Och så bokade jag en synkontroll men fick vänta till nästa lördag. Det var två år sedan sist...




När jag kom hem ringde Calle från huvudkontoret för att höra hur det stod till och om jag trodde jag kunde åka tillbaka till Jordanien snart. Vi pratade ett litet tag och kom överens om att höras av nästa vecka igen när jag haft kontakt med Ortopeden.


Per och Jonzon kom hem och hämtade in posten och där minssann, låg Rikspresentkortet på 250 spänn från Pointshop! Så roligt. Det fick Per som bonus som låter mig bo här gratis så det var Hej och Hejdå med det!



Hade tagit i uppdrag att maila STIM och kolla träningsheadset till några dansare, annars gjorde jag inte så mycket mer på eftermiddagen.

Som jag sa till Annette: Jag förstår inte att jag blir så trött efter att ha tränat på förmiddagen. Träning brukar ju annars GE energi. För jag förstår inte att det ska vara så jobbigt att gå från stillasittande till fys-träning bara 30 minuter om dagen. Men Annette sade så klokt "Din energi går till att läka din fot".
Ja, så kan det väl vara, antar jag. Men roligt är det inte!


På kvällen surfade jag runt i hopp om att finna inspiration till mina tavlor och hittade en massa, faktiskt. Ska bli spännande det där! Ska hitta på ett Tema för mina första t tio tavlor, tänkte jag... Känner att det måste finnas en röd tråd i serien! Har nu fått lite visioner...


Jonzon blev lite trött och gick och hämtade snuttekatten. Där låg han i väntan på att vi också skulle bli trötta och gå och lägga oss någongång. Han är rolig den hunden!








Kommentarer
Postat av: Millan

Vi behöver med överkast till vår säng ju! Fanns det något billigt för dubbelsängar?

2010-01-21 @ 20:38:51
URL: http://millaj.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0