24 april - CityGross 800

Gick upp redan halv fem idag. Vaknade tidigt och hade uppenbarligen sovit färdigt. Bestämde mig tidigt för att åka till CityGross. Det var länge sedan jag var där och jag hade en lista på lite saker jag önskade ha hemma. Per och Jonzon åkte till sommarstugan och skulle plocka murklor till Svärfar i present. Han fyllde också igår, som mamma.

Så bar det iväg til Mantorp!



Försökte tanka på ST men det var ju väldigt besvärligt skulle det visa sig. Satt i mitt Icakort och väntade på att få välja pump. Istället kommer det upp att jag ska välja hur många hundralappar jag vill reservera på mitt konto??? Men hallå, jag vill ha full tank, tack!
Jag bestämde mig iallafall för 300 kronor och ska trycka in min kortkod. Två gånger "sa" maskinen att jag tryckte fel kod. Då blev jag sint och avbröt. Det var ju precis samma kod som jag handlar med, herregud!

Istället blev bilen parkerad utanför CityGross och jag gick och hämtade mig en vagn. Skrattade lite när jag kom fram för det kändes lite Ullared-varning med en karta över butiken och en hållare för kom-i håg-lappen. Smart, helt klart!



Det var, som vanligt, lätt att fördriva tiden i butiken. Vandrade sakta runt och tittade, funderade, värderade, la tillbaka, la i vagnen och njöt där i min ensamhet. Det var inte direkt någon rusning klockan halv nio på lördagmorgonen.

Det som hamnade i korgen var bland annat Brinks vita gurkor, tre stycken och jordgubbar (som inte höll sig mer än 24 timmar, dessvärre).

.

Men jag är stolt över att bara NÄSTAN ha gått in mot ostbollat och ostbågar. Jag såg dem långt där borta... men valde att lämna dem i lådorna!

Så var jag då klar och fick räkningen på 800, 85. Shit, det var lite mer än jag räknat med... men jag fick bra mat för det så det får det la vara värt!

 

 

Och jag fortsatte shoppa. Gick nämligen och köpte 10 Triss-lotter. Per berättade om farbrorn som för andra gången skulle skrapa triss på tv... han köpte 10 triss i veckan han, och hade sagt att han gick iallafall med vinst. Blev lite inspirerad där, tror jag. Men inte blir det triss varje vecka, inte. Nu dröjer det 10 veckor innan nästa 10 köps in, ni.

Hon jag handlade av trodde jag skulle ge bort dem och frågade om jag ville ha ett kuvert. -Ja gärna, svarade jag. Vad står det på?

Det fanns Grattis-, Lycka till- och Tack-kuvert. Jag valde det sistnämnda eftersom jag mentalt redan har vunnit pengar rent statistiskt. Passade bra att Tacka för vinsten, kände jag! hehe

 

Jag hade förbrukat ett par timmar av dagen och åkte hemåt

 

 

På eftermiddagen grillade Per kotletter som vi åt med Vikingahallens potatissallad, vita nyinköpta sparrisar (om jag INTE kan rekommendera, de var supersega), rostad potatis och grönsallad samt rostad minipainriche.

 

Ingen dum middag, ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0