19 april - Måndag med ostbågar, Biltema, Posten, kurs och ÖB

*suckar*  Jag BORDE träna regelbundet, tänkte jag och öppnade en påse ostbågar på förmiddagen. Jag var NÄRA att köpa ett träningskort på Medley idag - men så tänkte jag att det var ju lite dumt att köpa ett kort om jag inte ska gå och träna med en gång. Då förlorar jag en dag. Men i skrivande stund har jag bestämt mig för att jag köper ett 12-kort. Då spelar det ingen ROLL om jag tränar lite... Bara för att få in en vana att åka IVÄG igen, tänkte jag. Och det borde ju gå ganska fort... Men visst är det lättare att komma iväg när man bodde i stan. Nu är det mer om och men, tar mer tid och blir också dyrare resor till ett gym, vilket får mig att tänka till både en och två gånger.

Jag tog bilen in till stan idag. Det fanns en lista med Att-Göra-saker före jobbet. Det startade med att jag åkte till Biltema. Jag behövde ha jordade kontakter (hona & hane) samt kabel till Kangenmaskinen. Men jag fattade ingenting när jag stod vid hyllorna så jag fick gå därifrån i oförättat ärende.

Därefter var det stora Posten där jag hämtade mina vattendunkar med kranar. De är för Kangen-vattenutdelningen som startar förhoppningsvis i maj. Har några som redan nappat!

Ett individuellt möte hade jag innan kursen startade. Sedan var det fokus på jobb/praktikplatssökeri. Meningen är ju att deltagarna ska ut och prova sina vingar och testa sig fram under 8 veckor med start 3/5. De hade haft i uppdrag att göra företagslista, fundera igenom varför de vill jobba/praktisera just där och göra en mindmap av vad de har med sig för erfarenheter för aktuellt arbete.
Lite teori, lite skratt och lite ångest kan man säga att det blev. Den här veckan får de prova att stå på egna ben men behöver de hjälp så finns jag ett mail/telefonsamtal bort, är det bestämt. För den del kan det vara svårt, känner jag. Men jag vill att de ska få prova innan jag kliver in...

Efter kursen åkte jag till ÖB för att dels kolla om de kunde hjälpa mig med jordade produkter - men det kunde de inte... delt för att köpa en trådback till mina kläder som inte har haft någonstans att bo sedan november förra året. Har haft en provisorisk lösning hitills. Jag köpte dessutom 8 baljor för fotbaden på Graube Wellness Spakvällar.

Jag mailade förresten till Comerciante att jag gärna skriver kontrakt på lokalen i veckan. Vi ska höras av imorgon och meddelade mina Kangenkollegor detta. Jag hoppas få komma in 1 maj redan men officiell öppning blir 1 juni. Förhoppningsvis har jag en minimässa 4-6 juni också. Vi får se vart den landar. Det blir spännande att se.

När jag kom hem hade jag fått artikeln av Helene, jag läste den och den var med sanningen överensstämmande. Det blir kul att se den in tryck sedan.

Anmälde mig till två träffar på Skatteverket. Det ena handlade om deklarationen, 21 april och den andra  var för nya företagare, 19 maj Det kan alltid vara bra att repetera. Man glömmer...

Och så anmälde jag mig som resereporter för ett reportage i Kroatien i mitten av maj, på kul. Tänkte att jag har ju lika stor chans att få uppdraget som någon annan så varför inte söka liksom?!


Idag har jag glömt att ta bilder så ni får göra egna bilder i huvudet hehe

Fridens liljor!
//
M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0