27 maj - Båtutflykten och en oriktig uppgift uppdagas

Det blev både en fantastisk dag men också en lite ledsam dag.

Båtutflykten startade i Votsalakia Hamn (haha ja, det är en brygga!).

image1205

Kapten Nico började med att dra upp näten. Det blev bara två bläckfiskar... och han visade och förklarade om detta åttaarmade vattendjur.

image1206

Vi fortsatte mot den lilla ön Sampiopoula. Här fick man bada från båten. Det är bara en båt som har rätt att lägga till här. Stranden är ren sandbotten och jättehärlig... men jag hade ingen bikini med mig så jag fick titta på. Hade resonerat som så att jag var i tjänst och inte skulle bada. Men jag har fått lov att vara med och bada resten av säsongen och det känns ju himla fint att få!

image1207Vi stannade där i 40 minuter och åkte sedan vidare tillbaka till Samos och stannade på en liten strand vid Balos som ligger max ett par mil från Votsalakia.

image1209

Båten la till vid kalkstens stranden och här stannade vi resten av dagen och gästerna badade och solade.

image1210.image1212.image1211

Kapten Nico, hans bror och en god vän fixade grillade kotletter, potatissallad och grönsallad (grekisk fast utan fetaosten).

image1213.image1214
image1215.image1216

Ur den medhavda kassettanläggningen och högtalare strömmade musik ut under lunchen och efter lunch bjöd kockarna upp till dans.

image1208

Men jag satt fast i telefon nästan hela stoppet här. Hade fortfarande problem som skulle lösas. Så kan det vara! Det tråkiga i de här ärendet att de tyckte att jag inte gjorde någonting ÅT deras problem och ringde till NÖDTELEFONEN och klagade. Deras ärende hade jag då jobbat med i tre dagar... Kändes orättvist ett kort ögonblick... men man måste gå vidare i livet eller hur?!


Det här var en trevlig utflykt och jag kunde avslöja att en person inte ger mig korrekt information och det var intressant. Jag skulle avslöja ännu en lögn imorgon men det visste jag inte den här dagen....
Ja, det här är en intressant plats att jobba i.

Kommentarer
Postat av: Julia

Vad tråkigt att du inte fick ha din lediga dag i Turkiet i fred, och synd att folk är kinkiga med saker och ting. Måste ju erkänna att jag är dödligt nyfiken på vad det är för problem (det är fult av mig, jag vet) men jag förstår ju också att du måste vara diskret på bloggen!
Men det är väldigt nyttigt att läsa här, för man får ju en helt ny inblick i ditt yrke. Jag har aldrig klagat på en resa, och det ska nog krävas väldigt mycket för att jag skulle göra det, men om jag skulle fundera på det skulle jag nog tänka efter både en och två gånger. Hoppas du har det härligt ändå, trots trassel!
Nu är det bara en månad kvar till Mullsjö och du är mitt tydligaste minne därifrån förra året.
Stor kram från Göteborg

2008-05-31 @ 22:12:41
URL: http://chocolatefrog.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0