19 mars - Flytt, databyte och nya glasögon

Onsdag och "ledig" dag. Bara att fortsätta. Idag tömde jag klädkammare och flyttstädade den. Kände mig lite nöjd över det.


image749

Efteråt tog Jonzon och jag en Time-out framför Tv:n i ena solstolen. Ibland är han lite för mycket i vägen... Man ser inte mycket av programmet, inte. hehe

image750

Under dagen fick jag en fråga från Milla om vi inte kunde åka till Elgiganten och fråga vad som kunde göras med hennes nya dator. Den nya bara fryser när hon spelar. T o m den tre år gamla laptopen är bättre.
Så när hon kom hem åkte vi dit och hon skulle få byta upp sig till en annan med eget grafikkort och dubbelt så stort ramminne (2G). Jag skjutsade hem henne så hon fick lägga över grejer på min externa hårddisk medan jag åkte till mamma med grejer till hennes förråd.

Hemma igen packade vi ihop datorn och åkte tillbaka till Elgiganten där bytet gjordes. Nu var Millan glad igen.
Och från att ha haglat två omgångar sken plötsligt solen när vi kom till Skäggetorpskorset.

image751


image752

Hon hann dessvärre inte installera den eftersom det var Raid (rejd) på wow kl 17 och vi var lite sena. Men det blir förhoppningsvis bra, det där.

Jag bestämde mig för att bege mig till Bibblan och lämna språkkurserna. Skulle använda min egna grekiskakurs från och med kvällen så det får räcka. Danskan lämnar jag ett tag nu.
Efter Bibblan gick jag till Specsavers för att lösa ut min nya glasögon. Passerade Stora Torget som var dekorerat med en Påskbjörk med påskfjädrar i olika färger. Såg också en snötäckt grön kyckling.

image753


På Specsavers korrigerades båda bågarna så de passade mitt huvud och det tog en stund. Som en lite knorr blev det fel när mitt kort drogs men Optikerassistenten löste problemet och jag gick glad ut med min påse och två par glasögon med mig.

image754

På vägen hem hade jag mina bruna bågar på mig. Tog förresten bussen hem. Min fot är inte vad den har varit.

image755

Klockan var 19.15 när jag kom hem och nu började det bli mörkt. Hade stannat till på Pizzafiket och köpt varsin pizza innan jag åkte upp.

Jag avslutade kvällen senare med en Jonzonpromenad och att ladda Boomblastern med Grekiskakursen!





Kommentarer
Postat av: JB

Ha en trevlig Skärtorsdag!!!

2008-03-20 @ 10:01:55
URL: http://vastertorp.blogg.se/
Postat av: M.a.m.m.a.J.e.s.s.i.c.a

Glad påsk! Hoppas du får en härlig påsk-helg!

2008-03-20 @ 10:08:20
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: Jayne

Hoppas datorn funkade nu då??
Jayne

2008-03-20 @ 11:44:24
URL: http://jayne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0