7 juni - Farväl Tromsø igen

Dag att säga farväl till Tromsø. Hade kontoret på förmiddagen och åt ”snabblunch” på Finikas inna jag följde med bussen till Flygplatsen.

Där följde jag dem till incheckningen och gick över till Arrival och mötte mina nya trevliga gäster.


Det blev en spännande avlämning vid hotellen. Vi har högsäsong nu och de som reser ospec riskerar att hamna på icke ordinarie hotell en bit utanför orten de hamnar på.

Det här läser inte alla fick jag erfara. Mina ospecade kom till ett fint hotell vid Chrissi Ammos (Psili Ammos 2) men det är 4 kilometer till Votsalakia och det går inga bussar utan det är promenad eller taxi som gäller! Det var lite otrevligt ett tag och det blev en intressant afton där jag försökte hitta alternativt boende för 8 personer. Det gjorde jag.

Jag åkte till El Greco där jag skulle ha kvällens Träffpunkt. Det kom mycket folk och de var många frågor som blev besvarade. De som hamnat utanför stan kom och jag berättade för dem om alternativet och jag gav dem ytterligare alternativ (att använda pengarna för hotellbyte på taxi! Vilket skulle bli billigare för dem + att de fortfarande kunde bo vid Samos bästa strand!)

Det blev en bra kväll och lugnet lade sig. Den mest upprörda gästen var fortfarande intresserad av hotellbyte men om ett par dagar. Och de skulle titta på egen hand efter alternativ. Det gjorde också ett annat par.

Bara för Apollo inte har hotellrum finns det ju ANDRA fristående hotell som har så det brukar ordna sig iallafall!

Och det var den dagen det!

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0