21/1 Katter på jobbet


Ja, den här kvällen jobbade jag och hade med Bullen och Smulan till jobbet.

 

Jag placerade kattburen i badrummet, hällde i lite kattsand hemifrån i Silvers kattlåda och visade sedan var den var och lät mina katter smyga ut ur buren för att undersöka lägenheten.

Silver (som ?äger? lägenheten och människorna i den) var väldigt nyfiken och undrade var det var för inkräktare. Han följde dem spänt med blicken och smög efter dem in och ut ur rummen. Men inget bråk, what so ever! Inte på hela kvällen!

 

När vi skulle börja laga mat började vi undra var Bullen hade tagit vägen. Vi hade bara sett Smulan ett tag och visste var hon var.

Nu vet jag att Bullen gillar trånga utrymmen och trodde att han hade hittat ett jättebra ställe att gömma sig på. Och det kan man nog påstå. Det tog 45 minuter innan vi hittade honom.

Då hade vi vänt på soffor, fåtöljer, flyttat ut lådor och hyllor, kollat garderober och klädkammare, letat i trapphuset och utomhus. (Nancy hade varit uppe på vinden med julsaker och tänkte att han kanske kunde ha smitit ut ? men Bullen tillhör ju inte den kaxiga sorten så jag trodde inte att han hade gjort det men vi var ju tvungna att eliminera allt känt.

Till slut bestämde vi oss för att han måste vara kvar inne och började laga mat.

Under tiden vi gjorde det bestämde jag mig för att titta i sovrummet i en hylla en gång till... och där låg han! Intryckt bakom en låda med tofflor och hade tofflor både under, framför och på sig.

Där låg han så nöjt. Men när vi hittat honom (han kanske lekte kurragömma, bara) så kom han kavat ut och skulle bli klappad.

 

 

image178

 

 

När de hade som roligast var det dags att åka hem... då hade de NÄSTAN börjat leka ? så typiskt! Men de hade kommit överens jättebra och vi var alla imponerade. VI bestämde att de ska få följa med när jag kommer hem igen och ska fortsätta jobba. Kul!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0