7 april- Glatt överraskad på kvällen!

Hoppade upp 06.40 och åt frukost.
Milla åkte till skolan och Per till jobbet en timme senare. Jonzon och jag stannade hemma. Ja, egentligen hade jag inte bestämt mig för vad jag skulle göra idag. Hade laddat bilen med grejer som skulle kastas respektive till Myrorna...

Idag gick jag igenom min sista kartong. Nu ska jag vara klar. Hittade några parlörer i grekiska och turkiska som jag måste ha med. Mailade att jag behövde 10Kg:s övervikt haha.

image846


Kämpade med min lilla 7-tummare men fick inte in några kanaler, trots inbyggd digitalbox. Verkar gå troll i boxarna här ute. Överväger att lämna den hemma, trots allt. Martina ville ha den, vet jag.

image842

Jonzon fick träna på att bära tidningen. Gick väl SÅDÄR. Han tar den och släpper lika snabbt. Men det är bara att kämpa på!

Idag fick jag ett meddelande från Bredbandsbolaget att bredbandet skulle komma igång under v 17 (!!!!) och att vi skulle få ett startpaket...Eh? Det innebär väl att det vi redan har inte fungerar här ute, kanske. Jag vet inte...
Aja det märks. Iallafall är det v 15 nu...

Tog matrester till lunch och vilade lite på maten. Skulle ju ut med Mamma på kvällen.

Hämtade Milla vid tåget. Hon skulle också in till stan på kvällen för att träffa en kompis och fika och kanske spela lite Biljard. Vi bestämde oss för att samåka in och kanske hem.

Så blev klockan 17 och vi åkte in. Vi skiljdes åt och jag gick först för att byta batteri i min fina Casio-klocka som jag bestämt mig för att ta med. Sen gick jag till SpecSavers och korrigerade mina glasögon. De blå ramlade fortfarande ner på näsan och de bruna hade inte blivit korrigerade alls sedan jag köpte dem. Fick ordning på den och kände mig jättenöjd.

Hade fortfarande lite tid innan klockan skulle bli 18 när jag skulle träffa mamma utanför FilbyterGallerian. Gick till Eccoshopen för att se om de hade skor till mig - men det hade de inte. Alltså, jag KAN inte ha pumps. Min häl stämmer inte överens med den modellen. Och det står att jag ska ha pumps. Att jag till vissa uniformsdelar får ha gympaskor ger mig också problem Det FINNS inga helblå bekväma skor... och så sandaler... Ja de blir nog lättast att hitta för de får vara svarta. Jobbigt med uniformskoder speciellt när man ska stå för en del själv...

Träffade en kompis på väg till Stora Torget och vi växlade några ord och så fick jag syn på mamma! Hon berättade att vi skulle Gjingis Kahn, en mongolisk restaurang som tillhör en av mina favoriter. Det var en trevlig överraskning. Vi skulle äta av deras fantastiska buffé! När vi kom upp frågade servitrisen om vi var två personer men då svarade mamma att hon hade beställt bord och fortsatte in. Det var ju lite konstigt sätt, tyckte jag.
Sen tittade jag in mot bordet hon var på väg emot. Då får jag se MILLA och jag hoppar till. Hon skulle ju med Mirre på stan, ju. Tittade en gång till och fick se en till jag kände igen. Lollo! Jag tänkte fortfarande att Milla och Mirre hade träffat Lollo och istället för att fika gått på restaurang. Men så tittade jag EN GÅNG TILL och fick se HENKE! Och då såg jag att Lollo inte var Lollo. Det var haha MARTINA! Och så tittade jag en gång till och fick se BJÖRN (mammas särbo)

image847..
image849
..
image850..image852
DÅ fattade jag - de satt där för att vara med MIG, samlade för kanske sista gången. Iallafall innan jag åker till Grekland. Det var en jämrans trevlig överraskning!!! Det blev en väldigt roligt kväll tillsammans.

VI åt en massa härlig mat och som vanligt tog jag förs en havstallrik.. image848

och sedan en kyckling/fläsktallrik. Avrundade måltiden med Chokladpannacotta, hallon och mandarinklyftor. image851

God mat med närmaste familjen... Nja. Per var inte med. Han valde att stanna hemma eftersom han hade jobbat hela dagen och skulle upp tidigt.

..image853 Innan vi lämnade Gjingis hade Millan lånat en tjuga och gjort den här snygga skjortan!


Vi åkte för att fikade hos mamman. Hon hade bakat en JÄTTEGOD chokladkaka.

image854

Även om sällskapet ser bekymrade ut så avslutade kvällen med att LHC vann med 6-4 mot HV71...
Blir en spännande match på fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0