25 september - Vargar på Landvetter

Förmiddagen ägnades åt sluttampen på forskandet om Mussolini, organisation i resväskan, skräpkastning och för första gången någonsin i min reseledarkarriär kunde jag GÅ till stationen med min resväska för att åka därifrån till Landvetter. Vilken lyx!
 

Som vanligt undrade jag oroligt vad jag kunde ha glömt, för inte blev väskan full den här gången heller.


Gick skapligt tidigt hemifrån eftersom jag inte visste hur lång tid jag behövde, så det blev tid för vila vid Stinsen (som också är ett pokéstop förstås).

Jag valde att ta Swebus ner till Landvetter. Det går direktbuss och även om jag föredrar att åka tåg blev det så himla mycket billigare att ta bussen. Och förvånansvärt nog var det helt okej, trots att bussen var helt full. 

En bild gör inte upplevelsen rättvis. Himlen var stundtals magisk och molnen skiftade i regnbågens färger.

Straxt efter klockan tre ankom jag flygplatsen utanför Göteborg. Jag checkade in, ordnade att jag slipper byta rum imorgon (har två möten här nere på måndag) och gick sedan på destinationsbreefing. (Man måste ju ha koll på var man är oavsett destination!)

Detta är mitt hem i två nätter. Mitt emot flygplatsen med frukost från kl 04.30. Passar mig PERFEKT!

Jag spatserade förväntansfullt ner till flygplatsen, växlade pengar hos Danijel på X-change (som gav mig ett Yatzy i present som jag kunde spela om jag fick tråkigt) och konstaterade att här skulle det inte bli några problem att hitta. Landvetter är en liten flygplats, jämfört med Arlanda som ju vanligtvis är mitt andra hem.


Mellan hotellet och flygplatsen (typ) stod några vargar och jag undrar sååå vad de har med flygplatsen att göra...

Blomman som växte i gruset på hotelluppfarten  misstänker jag är Jättebalsamin, Impatiens grandulifera - utan att vara några jättar för plantorna var jättesmå...

Efter min utflykt vände jag "hemåt" och satt mig att jobba lite mer och väntade på att kunna gå ner i restaurangen och äta.
 
 
 Och nu har jag ätit. Dags att ringa min kollega i Monte sant Angelo och sen i säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0