16 maj - Skåda! En låda!

När livet känns så där lite småjobbigt (Yepp, sånt inträffar även i mitt annars väldigt roliga liv) behöver man liksom muntra upp sig själv för att dylik känsla inte ska ta över. Idag var det lite extra tråkigt att behöva gå ut i regn och halv storm som förstörde mitt paraply. Men Faydees "Sun don't shine" i öronen gjorde sedan morgonen lite trevligare.


Om du inte har lyssnat på Faydee tidigare finns här möjlighet till provlyssning. Det här är dock INTE en av hans bästa låtar. Låttiteln passade bara bra idag.

På pendeltåget var allt typ som vanligt. Däremot bussturen från Vikingstad blev lätt spännande. Plötsligt gick ett alarm och jag undrade ett tag vem som inte insåg att dennes mobilalarm var på. Efter någon minut såg jag hur chauffören fingrade på knappar på instrumentbrädan och insåg att alarmet jag hörde var från bussen. Det var motorn som kokade, något som gjorde att vi fick stanna på vägen. En liten händelse utöver det vanliga, alltså.


"Vi måste tyvärr stanna ett tag, berättade chauffören. Motorn kokar."

Arbetsdagen förflöt dock på som vanligt, bra. Eftersom jag dessutom slutade klockan fyra var jag hemma halv sex (aa, det tar cirka 1,5 timme hem). Innan jag spatserade uppför trapporna till lägenheten fattade jag ett beslut. Varje gång jag kommer hem nu, ska jag bära upp en binge flyttlådor. De har förvarats tryggt i mitt källarförråd, förmodligen för att de kände på sig att jag skulle behöva dem nu.

Åtta kartonger följde med upp i första lasset. Kändes väldigt bra.

Avslutar detta oerhört intressanta inlägg som jag startade - med Faydee, och den här låten är AVSEVÄRT mycket bättre (titel på hehehe).
 

Himla bra titel på en låt, tycker du inte?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0