7-12 juni - Sol, vind och vatten - & flyttkartonger

Det blev en tämligen vanlig jobbvecka med inslag av vidareutbildning. Hemma började jag packa i flyttkartonger.
Meningen var att jag skulle ner och heja på Janne som skulle köra MTB-vättern på fredagen men när det började regna kan man säga att jag tappade en del fart och stannade hemma bland flyttkartongerna. Men även om det inte har hänt särdeles mycket med mina mått mätt så kommer här en fotokavalkad från vecka 23.
 

Visst var den en hel del sol under veckan, så det blev ett par härliga morgonpromenader i Mjärdevi innan jobbet.


Du kan tro att jag blev förvånad när jag en eftermiddag får se en röd badmössa simma i Göta Kanal, under Treöresbron och vidare upp mot stan. Trodde inte det var tillåtet att bada mitt i kanalen faktiskt.


Så en morgon kom det då en del moln. Men även moln kan göra solljuset lite trolskt så där.


På ett ställe i Mjärdevi ligger nog något djur och trycker. I Nykil ser man var hjorten vilar, här rör det sig nog om rådjur.


På hemväg från jobbet valde jag flera gånger den här veckan att vandra via det vackra området runt Treöresbron. Idag mötte jag mamma And som vandrade runt med ungarna som var kvar (de var fem från början).


Utsikt över Motala ström mot Borenshult.

Det är inte lätt att vara spindel vid kraftverket, där det kommer åt att blåsa. De har att göra i försöket att hålla sina nät intakta.


Har dragit ut på beställingen av adressändringen men den här veckan gjorde jag det klart. Jag och herr Lundqvist (befintlig hyresgäst) hade nämligen gjort en SMS-överenskommelse onsdagen den 8 juni där vi kom överens om att jag flyttade in redan den 15 juni mot att jag betalade halva hyran, och han skulle ansvara för att flyttstädningen blev gjord. (Att det sedan skulle visa sig att det enbart var jag som höll min del av avtalet återkommer jag till.)


I Motala var förberedelserna i full gång inför de två stora cykelhelgerna. Förra året pendlade jag ju till Motala under Vätternrundan (- i år, när jag bodde i Motala, var jag inte där en enda dag).


Denna vecka gick starten för packande i flyttkartonger. Det var sedan föga rogivande att komma hem. Jag ville bara att flytten skulle vara över.


Jobbade lördag men fick åka in även söndag morgon. Hade glömt att göra en sak och det var ju bara att äga det och åka in. Så med surfplattan i bagaget åkte jag en och en halv timme till jobbet, tillbringade fem minuter där och åkte så en och en halvtimme tillbaka hem. Allt för att skapa sinnesro :)

Ja, det var en summering av v 23. Nästkommande vecka skulle flyttlass numero 1 köras och ett nytt kapitel i mitt liv startas - som linköpingsbo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0