3 oktober - Fasano och Savalletri

Dag 7 på den här rundresan var på egen hand. Men självklart hade jag lite tips på vad man kunde hitta på för den som hade lust att göra annat än att enbart ligga vid poolen.

Två grupper ordnade jag transfer till för att åka ner till Savalletri för lite sol och bad i Adriatiska havet. Några valde att bli kvar på eller runt hotellet medan en grupp följde med mig in till staden Fasano för lite shopping och lunch.
På eftermiddagen var vi några som valde att åka ner till Savalletri för en lite promenix där också. Där hittade jag ytterligare en lite annorlunda skylt, fick se lite fjärilar och ödlor och vandrade ner till den lilla sandstranden.Istället för att ha bokat transfer tillbaka till hotellet hade jag bestämt mig för att gå hem, en promenad på cirka 45 minuter. Under klarblå himmel och i solsken vandrade genom odlingslandskapet - och insåg att jag är väldigt förtjust i olivträd :)


På kvällen hade vi gemensam middag som avslutning på resan. Imorgon skulle det bära av mot nordliga breddgrader och jag skulle ladda för nästa resa som skulle ta mig till Venedig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0