27 april - Element i klädkammaren???

Måndag och utbildningen på kundtjänst fortsatte. På lunchen bokade jag kattförsäkring. Man kan köpa en slags för-försäkring som försäkrar ungen redan innan man har fått den. Det nappade jag på. 64 kronor i månaden kostar försäkringen på Länsförsäkringar (Agria). Toppenbra, tycker jag.
 
När vi var klara för dagen tog jag och en kurskollega bussen till Vikingstad för att åka till Mantorp. För en trevlig ung man bor där med sina föräldrar. Vi är rätt duktiga på att babbla båda två och trots generations- och åsiktskillnader, har vi rätt kul.
 

Fram...


Och tillbaka.

När jag kom hem kändes det lite konstigt. Jag visste ju att Borensbergs rör skulle komma in och lägenheten. Det hade vi fått förvarning om. Och att vi skulle flytta bort möbler som stod för elementen eftersom dom skulle byta termostater. Men det var något mer. Inte bara det att badrumsdörren var lämnad vidöppen.

Och när jag kom in i stora rummet såg jag vad det var. Där låg nästan allt från min klädkammare!? Men hallå, det fanns inget element i min klädkammare! Hade det funnits det hade jag själv flyttat ut grejerna.


Redan när jag kom innanför dörren kände jag att det var något som inte stämde. Dörren till badrummet var vidöppen och jag såg min grå byrå och kassaskrin från klädkammaren i stora rummet.


En del av klädkammarens grejer låg på borden och golvet.


Och resten låg på och bredvid min köksö!


Och i klädkammaren fanns bara lite grejer kvar, med spån på mina svarta förvaringslådor som man hade låtit stå kvar längst upp.

Jag tittade upp och fick - inte se ett element - utan rören och att dom verkade ha bytt någonting där. Jag blev riktigt sur och skrev direkt ett mail till Bostadsbolaget och undrade vad som var meningen. Det hade varit schysst om jag hade blivit meddelad att man var tvungen att gå in där. Jag hade föredragit att flytta ut mina grejer själv! Jag flyttade in alla grejer och förstod att jag skulle behöva flytta ut dem igen imorgon. Spånskivorna låg nämligen på hyllan och jag utgick ifrån att de skulle komma och montera upp dem igen iallafall....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0