23 april - Återkopplingar

Jo, du. Idag fick jag svara på frågor om servicen på Östgötatrafiken. Den blev inte särskilt positivt. Jag kommenterade om de där fyra avgångarna man skryter om fortfarande på affischer men som endast är ett par timmar på morgonen och eftermiddagen och som sedan övergår till en gång i halvtimmen (att jämföra med tre gånger i timmen hela tågdygnet som var så himla mycket bättre). Jag berättade också om upplevelsen av när tåget uteblev och kaoset som följde.
 

Jag undrar om man tar hänsyn till svaren i enkäterna. En granne menar att ingen förändring har skett på positivt sätt för honom på flera år utan bara tvärtom och då tänkte han främst på avgångstiderna...

Jag tog min shoppingvagn och åkte till Mjölby och handlade. Det gick nog lite fort på mejeriavdelningen för jag råkade få med mig en laktosfri gräddfil. Den var inte god, kan jag säga. Det blev hallon utan gräddfil idag.


Laktosfri gräddfil smakar inte gräddfil. Den smakar annorlunda.

Jag har ju gått med i Refunder, Cashback och Bonusbay. Handlar ju rätt mycket på internet och varför inte tjäna på det, tänkte jag? Jag har redan, tack vare mina inköp redan samlat återbäring. Ska bli kul att se om det kommer pengar i plånboken sedan också!


Använder främst Refunder när jag handlar. Vet inte riktigt varför men det känns som det bästa. Handlar troligtvis om deras reklam på TV, tror du inte?


På eftermiddagen väntade ett besök på Vårdcentralen i Mantorp och att träffa med Anita på diabetesmottagningen. Provsvaren visade på en förbättring, något som troligtvis är orsakat av kost och motion. Bara att fortsätta i samma riktning. Himla roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0