11-15 maj - Andra jobbveckan och Flygaredagen

Det finns många fina promenader i Mjärdevi. Fler än jag anade. Så i det här inlägget får du lite mer foton från morgnarna.
Mer som hände den här arbetsveckan: Jag beställde Terminalglasögon, fick bur-ryggsäcken, skissade på en nätdörr, bar ner en innerdörr och allt i ömsom sol, ömsom regn.
 
11 maj - Härliga måndag!!!


Mina arbetsredskap: Dator och headset.

12 maj - Terminalglasbeslut efter jobbet

 

Åkte ner till Smarteyes, diskuterade en stund med optikern och fattade sedan beslutet att prova ut terminalglas. De ordnade att jag fick glasögonen till halva priset eftersom det bara var en månad sedan jag köpte mina progressiva och för att jag skulle behöva betala dem själv. (Har varit anställd för kort tid på nya jobbet för att få rekvisition nämligen.) Dessutom skrev de på beställningen att det var bråttom så jag skulle få dem lite snabbt. Det tycker jag var jätteschysst
 
13 maj - Bur-ryggsäck i min ägo


Det regnade på hemväg från macken, som jag gick direkt till från stationen. Jag kunde hämta min bur-ryggsäck från Zooplus. Perfekta grejen om man vill ha med sin katten på promenad, ju!
 
14 maj - Dörrarnas dag
 

Skissade på nätdörren och åkte sedan in till Bauhaus för att kolla material. Inte för att det kanske blir just det utseendet på dörren eller dom grejerna men det är ju bra att ha idéer att utgå ifrån.

 

Så fick jag för mig att det vore smart att montera upp dörren som låg i förrådet sedan innan jag flyttade in. Tänkte utnyttja den ganska stora hallen till kontor/kattrskötselum nämligen. Men dörren saknade handtag, nyckelbrickor och nyckel - plus var felvänd så den inte gick att stänga. Det blev ett mail till Bostadsbolaget med en vädjan om hjälp där.
 
15 maj - Trädskugga
 

Klämdag med jobb.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0