1-2 maj - Bland skatter, skruvar och flygande mattor

Igår var det helgdag och jag gjorde inte särdeles mycket.

Idag företagsdeklarerade jag och när allt var ifyllt (och skrivaren pajat!), åkte jag in till Linköping för att fortsätta mitt sökande efter M8:an. Jag ville bra gärna bli klar med klätterträdet. Och när jag ändå var i Tornby måste man ju göra ett studiebesök på Ikea också.


Kändes bra att vara klar med deklarationen.


På Tornby fortsatte mitt sökande efter min M8. På Ikea hade de inte.


På Biltema hade de på metervara och fick tipset att köpa en såg och fixa till en i lagom storlek själv.


Men så kom jag ju på. Det var ju faktiskt ett klätterträd till en katt. Kanske djuraffärer hade reservdelar till sådant?


Och så var det ju. Att jag inte tänkte på det. Jag spenderade en stund med att kika på kattmat, bland annat spannsmålsfria Acana och Orijen som båda innehåller 70% kött och fisk. Men jag har ju även tittat på Feringa vars kattungefoder innehåller 72% fjäderfä, och Applaws med hela 80% köttinnehåll. Vi får väl se vad katten själv väljer för jag har köpt provförpackningar av båda dom.


På Ikea investerade jag i en persisk minimatta att ha framför diskbänken. Har funderat på det ett halvår och idag fanns det en i rätt färgkombination.


Körde ett lite lyxig kvällsmål med surdegsfralla, brie, rökt lax och färska räkor idag. Jag behöver nog inte berätta att det var riktigt gott...



Trädet blev färdigmonterat och leksakslådan iordningställd. Det är snart bara katten som saknas. Han är nu 6 veckor gammal så halva väntetiden är kvar.

Kommentarer
Postat av: Lena Holm

Hej kommer du ihåg Lena och Bengt från Kroatien, den resa som började den lördagen när det var melodifestival och Undo kom på 3e plats. Jag skickade en e-post till dig med en hälsning men fick den tillbaka. Jag skrev om vår resa till Jordanien. Du kan väl ge mig din e-post om du vill ha hälsningen.
Kram Lena

2015-06-24 @ 15:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0