6 mars - Lägenhet och fika

Till idag hade jag fixat papper som Stångåstaden önskade för att man skulle få hyra hos dom. Styrkt inkomst och hyresreferens. (Fast det visade sig att man ska ha det med sig först när man skriver kontrakt.) Och klockan 13.30 åkte jag in för att titta på "min" lägenhet.


Ritningen på Stångåstadens hemsida stämde inte alls utan jag fick rita om mitt möblemang på ritingen som jag tagit med mig medan jag väntade på Fredrik från kontoret som kom speciellt och visade mig förrådet. Förrådets storlek var ju en avgörande faktor till om jag skulle tacka Ja, eller inte. Som du minns föll Djurgårdsgatan just på detta med sitt förråd på typ 1,5 kvadratmeter. När jag hade sett det tackade jag Ja direkt via appen och ringde sedan upp. Då visade det sig att jag inte stod som nummer 1! Det var en före mig som hade MER poäng än mig, som visserligen inte hade tackat Ja än men hade chansen till söndag. Jag fick ringa på måndag och höra efter... Då blev jag missmodig. För vem är så galen att man tackar nej till en etta med pentry för 2020 kronor i månaden i Linköping? 

Mamma och jag hade bestämt träff utanför H&M klockan tre. Vi skulle gå och fika hade vi tänkt. Valet föll på Babettes som varit stängt två gånger tidigare när vi hade varit där. Men idag var det öppet!

Det var välbesökt, mest av ungdomar, men jag upplevde det väldigt rörigt. Möblerna är blandade hej vilt, både stil och färg. Det fanns kanske inte heller så mycket att välja på. Jag tror mamma gillade stället mer än mig och vi hade supertrevligt i flera timmar. Plötsligt var klockan över fem. 
 
På kvällen kom glada nyheter. Malin, min brorsdotter, födde fram lilla Noah. Ännu ett unikt liv har sett dagens, eller kvällens, ljus!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0