3 mars - Soffa och Tgr

Martina hade köpt en soffa av en före detta skolkamrat och behövde hjälp att hämta den. Vi fick låna Pers bil och kopplade på släpet och åkte iväg till Åtvidaberg efter att ha lämnat Albin och Simon hos Milla. Vi hade fyra timmar på oss. Klockan elva skulle vi behöva vara klara att lämna både bil och släp nämligen. Kände av min rygg men tänkte inte så mycket på det eftersom jag inte hade några mobilitetssvårigheter. Jag var säker på att det handlade om att jag legat sjuk och varit stilla.
 

För att minimera risken för felkörning fick vi lots och det var tur det för det var inte självklart att hitta.


Det var rena isgatan mellan släp och hus men soffan var lätt och det gick jättebra.


Och efter att ha burit upp soffan hos Martina och hämtat barnen så var jag hos Per innan tidsfristen gått ut!

Efter sofftransport gick jag till Milla och barnen. Vi hade bestämt att vi skulle åka till Norrköping och besöka Tgr. Först tänkte vi stan men det blev Mirumgallerian istället. Och visst blev det lite shopping där.

Lite shopping och lite lek i amningsrummet blev det innan vi åkte tillbaka till Linköping där jag tog pendeln till mitt hem med typ almanacka, kuvert och smörkniv. Härligt med en rörlig dag! 

På kvällen dag lämnade jag en intresseanmälan hos Stångåstaden till en lägenhet i Linköping. 19,5 kvadrat ganska centralt. Jag har en jämrans massa poäng och kände att jag nog låg bra till att få den, så jag flyttade mentalt in redan idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0