28 februari - Masterchef i Mantorp

Idag stod det matlagning på schemat. Jag brukar ju laga mat en gång i veckan och så har jag bara att värma resten av veckan - om jag inte blir desperat sugen på något speciellt för då blir det ju en extra matlagningsdag.
 

Fram med alla ingredienser och sedan var det bara att förbereda
 

Jag skar potatis och morötter som skulle ugnsrostas


Madeira- respektive currymarinerade småskurna kycklingfiléer


Tärnade kassler som tillsammans med champinjoner och banan skulle bli gryta


Och tog fram köttfärsen till köttfärssåsen


Och så här såg det ut när jag var klar. Kasslergryta, köttfärssås, två kycklinggrytor och rostade grönsaker. Perfekt att ta av nästkommande vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0