27 mars - Hallå, vakna!

En märklig dag med en sovande skinka. Ja, det är sant. Vänster skinka vägrade vakna på hela dagen. Det kändes som om jag hade varit hos tandläkaren och denne råkade sätta bedövningen på fel ställe. Jag visste att jag nöp mig men kände inte att jag gjorde det, om du fattar. Kändes jätteläskigt. Och det var ju bara att boka av den bokade PT-träningen kl 10.30 och be att jag få återkomma. Behöver nog konsultera en sjukgymnast innan jag sätter igång med egen träning.
 
 
Men eftersom jag var bedövad hade jag inte så ont på vänstersidan och högersidan har jag liksom vant mig vid att ha lite ont. Så idag, äntligen, efter en del funderande fram och tillbaka, tog jag mina hjulförsedda väskor och åkte med dom till Martina.
 

Jag åkte buss upp till Gottfridsberg men promenerade ner efter det korta besöket. Vet inte hur bra det var egentligen för när jag gick Storgatan ner såg jag "Semlor bäst i test igen". Det måste ju undersökas. Så jag investerade 26 kronor (det var egentligen lite dyrt, tyckte jag, eftersom jag valde den mindre storleken) så den kom med hem.

Kunde sedan hämta mina nya glasögon på Smarteyes, och ni ser ju vilken utseendeförändring det blev med dom nya, va? Jag känner knappast igen mig själv på bilden till höger. Det kommer ta ett tag innan jag vänjer mig hehe
 

Jag hade tid att fortsätta promenaden ner till Resecentrum. Tågen går ju bara en gång i halvtimmen större delen av dagen på vardagarna sedan dom ändrade tidtabell. Dom satte upp skrytaffischer (som fortfarande sitter uppe) om att dom har ökat till fyra avgångar i timmen - men glömt skriva att det enbart gäller tiderna 06.16-08.16 och 16.04-17.46. Inte mycket att skryta om, anser jag.
För mig har dom istället försämrat genom att ta bort en avgång istället, dom tider jag åker. Det var nämligen tre avgångar i timmen hela dagen innan dom ändrade.

Väl hemma blev semlan vägd och därefter satte jag glatt och utan tvekan i mig 310 kalorier. Det fick bli dagens mellanmål och trots denna lyx höll jag mig inom kaloriintagets spann. Och den var verkligen jättegod. Där hade Correns testpanel helt rätt, minsann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0