26 mars - Kört igen

Torsdag och Eltons födelsedag. Men vi skulle vänta med att fira den unge gossen till lördag. Istället blev det ännu en skit-dag, om jag får säga så. Jag hade bestämt med Martina att komma med en rullvagn och min shoppingvagn laddade med lakan och handdukar som jag inte hade användning av och som stått i färdigpackade i hallen över en vecka. Och så kom ju på att jag hade en blå väska i förrådet som hon också kunde få.
Då du, när jag böjde mig fram för att hämta ut den, knäppte det till i ryggen. Men vad f-n! Den här gången var det den vänstra sidans tur. Jag grabbade tag i min påsktupp när jag insåg att det kunde vara tveksamt att jag skulle komma upp till förrådet mer innan påsk.
 

Påskpyntat och klart. Man ska inte överdriva det där med dammsamlandet.

Jag stretchade febrilt när jag kom ner, och tänkte att det hjälper nog om jag går ut med soporna och rör mig lite. Men tji fick jag! Det lossade absolut ingenting. Istället var det knappt att jag kunde gå uppför trappan upp igen. Det var bara att meddela dottern att det inte blev något Linköping idag heller. 


Just nu är jag glad över att jag har mina två gigantiska kuddar för dom gör att jag kan ligga med benen i 90 grader för att avlasta ryggen. Det funkade för den högra sidan. Men nu hade jag lite bekymmer att hitta en smärtfri ställning. Alltså, jag får fundera över vad jag har gjort som förtjänar dubbla ryggskott, helt klart. Vad är det jag ska undvika?

Kan ju passa på att visa min nya elvisp. Inte ens det kan jag göra - lyfta in den i skåpet ovanför micron. hahaha Det här är verkligen helgalet! Undrar när det ska ta slut.

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

Svar: Tack.
Maria

2015-03-30 @ 08:57:27
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0