1 mars - Födelsedagskalas, resumé och prognos

Igår fyllde Milla och idag skulle hon firas. Här är lite bilder från kalaset.
 

Först upptäckte vi att slimet hade runnit ut på lekmattan. Alla är olika engagerade i att ta hand om detta.


Sedan beundrade vi Per som hade byggt och monterade ett kök till Elton och Naima.


Och när även min kära mamma hade kommit blev det fika.

Och så beundrade vi ännu en gång Per som satte upp Millas prydnadsluftballong som hon hade fått av Jens på sin födelsedag. 
 
Och så var det det där med resumé av februari månad och en ny prognos för mars nu då.
 
Första halvan av februari skulle jag fundera över balansen mellan kost och motion och den vet jag ju inte är okej. Började starkt och antog tre utmaningar: planka, squats och crunches. Det är ju bara att erkänna att det gick åt h-e helt. Det höll i typ tre dagar. Sedan funderade jag på att köpa träningskort på Mantorps gym trots att det är så himla dyrt - men det stannade vid just funderingar. Det jag har gjort och fortsätter att göra är att promenera.
 
Fram till 11e: jobb och timemanagement. 
Jag sover alltid gott när det är fullmåne och samma dag som den inträffade  (5e) var jag på anställningsintervju för sommarjobb på Mjölby kommun. Sedan gick det undan! Den 6e fick jag jobb som vikarie och dom ville att jag skulle börja direkt så den 11e var jag på mitt första intropass. Den 12e fixade jag med hemtjänsten så jag kunde göra delegeringsprovet för mediciner den 13e eftersom jag skulle jobba i skarpt läge redan den 14e. Alla inloggningsuppgifter och nyckeltagg hade jag den 15e. Då ansåg jag mig vara fullvärdig medlem i Hemtjänsten, inte bara en hangaround!
Och för att återkoppla till promenaderna så är dom flesta till och från jobbet sedan jag fick det - och i det rörliga jobbet som hemtjänsten innebär brukar antalet steg ligga mellan 11000 och 13000 på ett arbetspass på minst 4 timmar. 
 
19-21 studiefunderingar, pengar skulle komma. Det kom inga i februari. Men eftersom jag hade anställning i februari kommer första lönen i mars så det där är ju en tolkningsfråga.
Funderingar på att studera kom också som förutspått. Jag funderade på att söka och gå åtminstone grunddelen på omsorgsprogrammet. Men det la jag faktiskt ner nu i mars. 
 
24-25e flytt? Funderade på att flytta in till Linköping och var ute mycket på Stångåstadens sida. Men det kom att dröja till 2 mars innan jag hittade något att söka. Men mer om det längre fram.
 
Såg aldrig till förbättring i gammal relation eller att en ny kom eller att gömda saker kom upp för reflektion. Däremot hälsan har det inte varit mycket med sedan 19e. Det började med influensan med hosta och feber som gjorde att jag blev tvungen att boka av ett par uppdrag i Mjölby vecka nio när jag medicinerade mig frisk och kom på benen först fredagen 27e. Men som följd av hostan fick jag ett litet ryggskott... Men nog om februari. Nu kollar vi in marsprognosen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0