29-30 juni - Sista dagarna i juni

29 juni
 


Det började regna precis när jag skulle sätta mig vid dammen. Men jag var glad ändå. Det hade ju varit uppehåll hela promenaden!
 

Skickade en enkel packlista till Milla, som inte visste vad hon skulle packa ner för en vecka. Svängde ihop en på jobbet på rasten. Man har ju liksom lite rutin på att packa och för en vecka är ju piece of cake.
 

Efter jobbet åkte jag in till stan med målet att köpa ett par bekväma skor. Jag är lite trött på att gå i gympadojor jämt och ska man ha sköna skor att gå mycket väljer jag gärna Ecco. Hade väldiga problem att välja mellan de här två modellerna. Efter 1,5 timmes övervägande vann de längst ner trots att de inte satt helt 100 på foten och var i skinn, medan de andra satt bättre på foten och var i Gortex. De vann på att det var kardborreband och var lite roligare. De översta ser fortfarande ut som typ en gymnastiksko och det var ju det jag var trött på.


Innan det var dags att sova gick jag bort till macken och hämtade DNA-provet från USA. Tror väl inte att de kommer hitta några släktingar dock, eftersom det inte är så utvecklat med DNA-prov här i Sverige. Men jag börjar där så tar jag nästa prov som går 340 000 år tillbaka lite längre fram.Tänkte det vore jättekul att se vilket land man ättlar ifrån. För att jag är släkt med invandrare råder ju ingen tvekan om hahaha Ingen av oss har sitt ursprung i Sverige. När människan utvecklades var det is här... Och kanske är jag släkt med Djingis Kahn som jag har skrivit om i tidigare blogginlägg. Eller någon annan spännande personlighet.
 
30 juni
 
Startade dagen med att dra med borsten innanför kinden och sedan trycka bort borsten från pinnen ner i rören. Ner med dem i kuvertet och ta med till en brevlåda och vänta på svar nu då.

 


Efter min arbetsdag åkte jag ner till stan för idag skulle jag få privilegiet att vara barnvakt till Albin och Simon. Martina och Chrille skulle på bio och se Jurassic.
 

Det blev en wrap i Järnvägsparken innan jag gick upp till Gottfridsberg.


Albin var trött och la sig frivilligt efter lek, sagor och TV medan Simon hade helt andra planer. Hans plats i soffan var ständigt tom... Han var pigg som en mört ända till hans mamma och pappa kom hem.

Det var en skön afton med en måne som syntes på himlen i solskenet. Rätt coolt ändå att det kan bli så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0