22- 26 juni Vecka 26 passerade revy

22 juni
 
Promenerade, som jag tyckte, i god tid bort mot Riksbanken. Det visade sig dock inte räcka för jag fick se 12:an passera förbi rödljuset åtminstonde två minuter före utsatt tid, vilket inte var uppdaterat i appen. Annars brukar man se ändringar på minuten där...



Efter jobbet skulle jag tillbaka till Gottfridsberg för sista dagen. Imorgon kommer nämligen familjen hem och jag skulle få flytta tillbaka till i Mantorp igen. Så efter jobbet gick jag av vid länsstyrelsen och valde en ny väg "hem".


Efter morgonpromenaden nedanför Linköpings golfbana blev det jobbdags.


Nya promenaden till Gottfridsberg gick via gamla lärarhögskolan, numera Engelska skolan.

23 juni

Packad och klar åkte jag till jobbet. Kl 15.30 tog jag bussen till resecentrum, klev på pendeln och åkte hem, bara för att mötas av hellregn.


Men nu var jag hemma i mitt eget hem och ordningen blev snabbt återställd. På med fleecemorgonrocken och en handduk på huvudet och så datorn i knät.


Och efter att ha laddat Minibryggaren kunde jag fälla ut min bäddsoffa och inta horisontalläge.


Och från sängen kunde jag titta på TV för första gången på en vecka. Kändes bra, faktiskt!

24 juni

Foton från morgonen startar jag med. Sedan blev det Linköping för After Work med Alice och nära nog ett tal på det jag trodde skulle bli ett Speakers Corner. Och så lite Chairbombing på det innan sängdags.


Efter jobbet åkte jag in till stan idag.


På väg ner till Stora torget hittade jag så klart en del intressant att fotografera. Favoriterna är nog Krogen Amerika och Stenhusgården.


Vid busshållplatsen vid fontänten på Stora torget satt en vilsen fiskmåsunge.


Alice och jag hade bestämt oss för AW. Det blev middag på Gula huset. Suveränt gott! När jag skulle betala min räkning hade jag ju inga kontanter och jag brukar dricksa med kontanter istället för att debitera kortet. Jag försökte få servitören att ta emot en MiniTriss men när han försäkrade att personalen skulle få del av dricksen jag la på kortet så fick det bli så.


Vi satt väl och pratade ett par timmar och när vi skiljdes åt tog jag vägen via Gyllentorget till resecentrum. Där hittade jag något som jag uppfattade som början till ett Speakers Corner. Jag funderade på om jag skulle ställa mig upp och säga något... tills jag såg ett jakttorn mitt emot. Då förstod jag att dessa brädlappar var någon slags konst. Konst är verkligen konstig ibland.


Får väl delta i projektet Chair-bombing, jag också. Den sista bilden arrangerade jag själv. Läs gärna mer om det här på http://www.linkoping.se/Bygga-bo/Planer-och-projekt/Oversiktlig-planering/Oversiktsplaner-under-arbete/Linkopings-innerstad---utvecklingsplan/Chair-bombing/

25 juni

En vanlig torsdag med jobb och egentligen inget särskilt efter det. Det känns fortfarande konstigt att inte ha något direkt att skriva om, faktiskt.



26 juni

Denna fredag blev det inte många bilder, inte. Kanske för att tåget var försenat eller bara för att det var en tråkdag... Men med den här fredagen är ännu en vardagsvecka avslutad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0