6 januari - Bland lejon och ungar

Action! Ja, det blev det idag för barn och barnbarn och denna mormor som kom till Leos lekand för bus. Och kan du tänka dig. Det är bra med barnbarn, för jag kom över min ångest för rutschbanor. Efter att ha sett dom och barnen susa nerför backarna så tänkte jag: DOM överlever ju! Det borde ju jag också göra. Och med denna tanke tog jag plats i den första och släppte taget, jätterädd. Men efter det var rädslan som bortblåst. Och ja, det finns bildbevis på att jag verkligen åkte.
 
Här är en fotokavalkad från dagen. Först mina foton.
 

Det var precis här och i detta ögonblick, efter att ha sett 3-åriga Albin susa nerför tigerrutschkanan som jag bestämde mig.


Och lite senare hade jag också susat ner, lite lätt panikslagen. Men överlevde och åkte sedan även zebrarutschkanan (efter att Milla försäkrat mig att den var exakt likadan som den förra i och för sig. Men ändå!).

Och så tar vi bilderna som Milla tog.


Toppen att ha barn och barnbarn som moraliskt stöd!
 
Efter drygt tre timmar hade vi lämnat Leos lekland men det var nog inte sista gången vi var där ihop. Och det är himla bra motion för att leka är rätt svettigt, konstaterade jag. Ett bra alternativ till promenader!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0