4 januari - Upp- och inpackat och sondering

Nej, jag orkade inte packa upp jumboväskan. Den fick stå kvar i hallen till idag.
 

Nu kan jag ju inte visa alla presenter och julklappar. Då blir det ju ingen överraskning. Ni får nöja er att se det jag kom hem med till mig själv.


Pyjamasen börjar jag med. Den är så snygg att jag har haft den som mysdress och den duger gott att öppna dörren om någon oanmält ringer på.


Fritidsbyxor i soft shell med fleecefoder och snölås, perfekta att dra på sig vid hundpromenader, tänker jag. Det var bara att dom var 1,5 decimeter för långa men det åtgärdar jag enkelt med skosnöre och knut.


Och så var det ju det där med planer på hund. Nu hade jag ju tänkt låna Jonzon som jag skrev häromdagen, och då ville jag ha lite grejer hemma. Mjukisdjuret är en apa men eftersom Jonzons favoritleksak heter Apan så fick den heta Figuren. Kan avslöja att den blev våldsamt poppis när han kom till mig ett par dagar i slutet av januari. Ifall du undrar över leksakerna från Fisher Price så är det för aktivering, att plocka på ringar och stoppa burk i burk.


Och det här är vad jag kom hem med mer. Schampo, balsam, inpackning, fotfil, ryggborste, tandborstar, tandkräm, teflonpapper till ugnen, 2-liters platspåsar, två komponentlim, trosor, vantar, reflexarmband, discolampa presentpapper.


OCh efter att ha packa upp så vek jag ihop jumbopåsen i väntan på nästa Ullareds-besök.

Och här var det presenter i högen till vänster och julklappar i högen till höger.


Roligast köpet, discolampan som man använder i vanliga lampr och som här testas i min up-light.


Figuren fick göra mina andra husdjur sällskap på hyllan.


På eftermiddagen blev det sondering i terrängen, det vill säga en promenad. Det här varvet kallade jag Ha-Ma-varvet och den är bara drygt 2 km lång.

Den här turen går inte över järnvägen, bara i närheten. Namnet fick den eftersom jag passerar Ha-Ma verken, ett industriföretag som tillverkar rörupphängningsmaterial, byggnadsbeslag, rörbockningsverktyg samt saker på lego. Solen sken och i det stora hela blev det en bra dag. Nu tycker jag att jag har återhämtat mig väl efter nyårets magsjuka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0