31 december - Barnmat och prognoser

Vad hände? Ja, det undrar jag också. För sedan natten till igår har jag pendlat till och från toalettstolen. Det var inte alls vad jag hade räknat med. Först tänkte jag: Vinterkräksjuka. Sedan tänkte jag: Maginfluensa. Därefter infann sig tanken: Matförgiftning. Oavsett vilket kan jag säga att, inte blev det någon hazard i alla fall. Någon 7-rättersmiddag fanns heller inte på kartan. Bara tanken på mat stressade mig, faktiskt. Jag låg däckad med feber hela gårdagen och sov nästan bort hela denna dag också. Men jag förstår att du är lite nyfiken på vad jag skulle ha bjudit sällskapet på, så här kommer menyn:

Entrérätt
Sardelltoppad tonfiskmousse på citronbädd
Aptitretaren
Krämig tomatsoppa med västerbottenchips
Dryck till ovanstående: Alkoholfria ölet Störtebeker

Förrätt
Tandoorikycklingklämma med fetahonungskräm och rostade sesamfrön
Mellanrätt
Lövbiffrullad med pinjetoppad spenatgratäng
Huvudrätt
Vild färsmedaljong med blomkålsmos, lingon och pressgurka
Dryck till ovanstående: Mousserande lingondricka

Ostbricka
Fyra sorters ostar med krispiga dinkelkex, pepparkaka, kroatiska fikon och skurna päron
Dessert
Glassbomb med varm hjortronsylt
Dryck till ovanstående: Varm alkoholfri Blossa-glögg
 

Men som sagt var, för egen del blev det okryddad torsk med potatismos ur en barnmatsburk i skåpet. Ja, jag brukar ha sådana burkar som reservproviant, faktiskt. Och det kom ju väl till pass idag.


Från mitt fönster fick jag ändå njuta av en vacker himmel på eftermiddagen.


Jag vaknade till på tolvslaget och masade mig upp till kameran som jag hade riggat tidigare på kvällen. Så gott folk, roligare än så blev inte min nyårsafton. Men vad då? Jag har tak över huvudet, värme, gosigt täcke i en skön säng och kunde behålla barnmaten med torsk. Så bara det gör ju att det blev ett fantastiskt nyår.


Så då går vi in i 2015. Så himla spännande! För jag tror det här kommer bli ett äventyrligt år på olika sätt. En hel del förändringar är ju redan på G...

 
Den här kvinnan känner jag till från mitt tidigare liv, alltså 90-talet. Av någon anledning hittade jag henne igen med en prognos för 2015. Hon är och förblir, i mitt tycke, bästa astrologen. Att Pluto-kardinalen, som har pågått sedan 2008 (!) lämnar oss i mars är superintressant för egen del. Det var det året jag flyttade utomlands och som bekant har jag inga uppdrag utomlands i vinter/vår utan bara i Sverige... Man kan ju inte låta bli att undra vad 2015 mer kommer innefatta för förändringar i mitt liv!
I början av varje månad tänker jag publicera hennes prognos specifikt för den månaden. Sedan uppdaterar jag er hur det blev. På det sättet kan vi ju lätt se hur mycket rätt hon fick, eller hur? Sånt är ju alltid lite kul.
(Jag publicerar förstås bara mitt eget tecken. Är du intresserad får du söka reda på ditt årshoroskop på youtube. )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0