30 oktober - Grand Bazaar i ösregn

Och regnet det vara öste ner. Från mitt i natten och hela dagen faktiskt. Inte roligt alls. Men jag kom dit i alla fall - i taxi tillsammans med en muslimsk ung kvinna som var gäst på hotellet och som visade sig vara svensk. Men ingen av oss hittade något att köpa så faktum är att vi bara åt lunch och strosade runt och konstaterade att Grand Baazar inte var vad vi hade föreställt oss. Mycket grejer fanns det, men inget som man inte kunde leva utan. Det finns roligare bazarer i världen, helt klart!



Det regnade fortfarande när vi kände oss klara att gå hem. Vi gick bort till taxistationen. Men det visade sig att vägar var avstängda för kvällens firande och alla sa att vi bodde ju jättenära, varför gick vi inte. Så vi trotsade regnet och vandrade tillbaka till hotellet. Och det visade sig vara väldigt nära. Tog väl tio minuter att gå, men det visste vi ju inte när vi skulle dit :)
 
Besöket i Grand bazaar var mitt sista besök i Istanbul. Imorgon skulle jag till flygplatsen för att flyga tillbaka till Sverige och därmed var min upptäcksresa i Turkiet slut. Det som stod på schemat härnäst var att ladda för två rundresor i Jordanien istället. Nygamla äventyr väntade!

Kommentarer
Postat av: princessmelis.com

Vilka fina bilder!

Svar: Tack!
Maria

2015-01-09 @ 12:21:17
URL: http://princessmelis.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0