3 januari - Rulla till Ulla

Nästan i, för mig, normal tid blev det frukost och hopp i kläderna för att åka med Milla till Ullared. Jag hade en liten lista men kategorin presenter och julklpappar är ju rätt öppen så det blev en full jumbokasse ändå.


Redo i lätta, tunna kläder, brallor med resår och skönaste bootsen. Det måste ju vara bekvämt att strosa i nio-tio timmar med enbart avbrott för fika och lunch.


I Jönköping hörde vi en våldsam smäll från högerhjulet bak. Milla hade sett något svart i backspegeln, sa hon. Detta måste så klart kontrolleras. Men vi varken såg (eller hörde) något konstigt resten av resan. Det blåste jättehårt så kanske var det något som blåst över vägen som vi åkt över.


Så äntligen var vi framme. Vi grabbade tag i varsin vagn och gick snabbt in i värmen. Det var ingen behaglig vind alls.


Väl inne kom två korgar under och en i vagnen. Därefter fotograferade vi vagnarna (ifall dom måste efterlysas) och jag band Grajosontaggen där den skulle vara. Sedan var det ju bara att börja shoppa!


Den första mellanlandningen gjorde vi tidigt. Jag vågade inte äta för mycket utan nöjde mig med att äta räkorna och salladsbladet på räkmackan.


Det var mest födelsedagspresenter och julklappar med hem, men en snygg pyjamas hittade jag. Den gillade jag verkligen.


Pella hade sedan två år efterlyst en stor Coca Cola-flaska-sparbössa och idag fanns det tre stycken så en av dom hamnade i vagnen.

Milla skulle ha ljusstakar, fast jag kan inte låta bli att undra varför, för egentligen vill hon ju ha ett par enkla i silver? Men hon kanske ska ha dom där så länge, vad vet jag.

Vi var på GeKås från klockan 8 på morgonen till straxt efter 6 på kvällen. Det var till och med så att Jens som kom från jobbet och Per som hade Elton och Naima, efterlyste oss. Att dom inte har lärt sig att man blir länge på Ullared. Det är nog för att ingen av dom har varit där utan bara TROR att dom vet hur det här. Fast det är klart, dom är verkligen inte lika shoppingglada som vad Milla och jag är då. Veckohandlar man på Maxi på 15 minuter så kan man nog inte åka till Ullared och uppleva att det är roligt...

Kommentarer
Postat av: Milla - mellan tummen och pekfingret

Man kan aldrig får för många ljusstakar, köpte ett par i koppar på Clas Ohlson förra veckan med :p

Svar: Tur jag slipper damma dom ;)
Maria

2015-02-04 @ 20:23:16
URL: http://millamellan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0