20 november - Uppresa och kollegiemöte

På förmiddagen kom bussen och hämtade oss och vi åkte mot flygplatsen i Amman. På vägen stannade vid vid raststället Jerusalem. Och där fanns ju valparna kvar. Jag blir sååå himla valpsugen. Hade jag haft möjlighet att jag tagit med mig en av dom hem.
 

Tiken i mitten hade jag gladeligen tagit med mig hem. Helt underbart söt och väldigt trevlig!
 

Efter att ha följt med gästerna till flygplatsen skulle jag ta mig till Cham Palace där jag skulle bo fram tills gästerna kom, och sedan ytterligare tre nätter tillsammans med dom. Agenten hade ordnat skjuts från flygplatsen så det blev väldigt enkelt alltihop. På vägen stannade vi till på Jordan Experience kontor. Kul att träffa alla där.
 

På Cham Palace hittade jag två Albatroskollegor. Hanna var där med sina norska gäster.


Daniella var där med svenska. Mycket märkligt, tyckte vi alla tre, att vi skulle ses på samma hotell samtidigt när vi var ute med Albatros. Vi är vana vid att alltid komma omlott.

Tack vare detta ovanliga möte kollegor emellan åkte vi iväg till Pariscirkeln och åt middag ihop. Jättetrevligt! Både Hanna och Daniella hade utflykter imorgon. Jag hade inte bestämt mig för vad jag skulle hitta på. Allt fick avgöras efter vädret. Väderprognosen såg inte kul ut alls. Regn, regn och regn stod det fem dagar framöver. Det var ju himla beiget. Men, men, det blir nog bra. Jag kommer alldeles säkert hitta på något att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0