14 januari - Kapning och Snoddas

Nej, men om man skulle klippa håret kanske. Så tänkte jag idag när jag vaknade. Så innan duschen tog jag snodden, drog handen till en bra position och klippte till!
 

En decimeter hår kapades av. Egentligen borde jag nog ta en decimeter till men, nej. Man ska inte överdriva.


Okej. Så låt oss göra en jämförelse av frisyren från 23 oktober 2013 och 14 januari 2015. En enorm förändring, eller hur? Det är väl bara att jag har låtit luggen bli typ 7 cm längre och att jag har nyanser från mörkt till ljust.


Och med lite gelé i håret blev det så här fluffigt

På kvällen var det dags för nytt födelsedagskalas. Det var Björn som fyllde år och sedan några år tillbaka firar han med sin familj på Snoddas i Rydsrondellen. Idag investerade jag i ett tio-kort (dygnsbiljetter) och tog pendeln in och följde med jag också. Björn hade bokat långbord och när alla har kommit fick vi välja fritt vad vi ville äta och dricka. Har aldrig tänkt på att man kunde ha kalas där, faktiskt. Mycket trevligt initiativ ska jag säga!

Björn och mamma var redo att ta emot Björns familj. Totalt var vi 11 personer runt bordet, däribland en aktiv ett åring som hade mycket spring i benen. En väldigt trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0