13 november - Avresa och inresa

Jag såg inte fram emot att åka med Austrian till Jordanien. Alltså det är inget fel på flyget som sådant, utan mer vad man serverar. Det är nog den tråkigaste flygplansmaten i världen, som jag känner till. Men nu var det med det bolaget vi flyger ner till Jordanien med byte i Wien. Bara att gilla läget, alltså.
 

Korridoren bort till gaten var jättefint dekorerad med ljusdraperier.


Jag mötte upp och prickade av alla mina gäster vid gaten och så klev vi in för att flyga mot Wien.


På väg till Wien serverades den vanliga frukosten, det vill säga en kanelbulle med kaffe. Som diabetiker blir jag lite stressad av den frukosten. Andra bolag brukar ge en lite macka till frukost. Så himla mycket bättre.

Mellan Wien och Amman serveras alltid en vegetarisk pastarätt. Den brukar bestå, antingen av ost och tomater eller ett par squashbitar. Idag var det med tomater. Lika smaklös och tråkig som vanligt. Idag var efterrätten en vaniljpudding, annars brukar det vara en kaffepudding. Och till detta får man lite frasigt vitt bröd, smör och ett glas vatten. Näe, inte är det någon vinnarmat, inte.
 
Vi kom fram till Amman, fick våra inresevisum och kunde åka vidare till Cham Palace i Amman. Där checkade vi in, åt gemensam middag och kunde se fram emot morgondagens utflykt till Norra Jordanien!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0