5 februari - Naglar, lunch och jobb

Hektisk dag med utskrifter av betyg och intyg inför jobbintervjun. Sedan blev det Linköpingsbesök hos Martina, Chrille, Albin och Simon. Där fixade vi spaghettimorötter och köttfärssås och Martina målade ett par naglar lite diskret och som matchade kläderna.
 

Det blev en hektisk morgon på kontoret. Du ser pärmen på borde längst bort? Det är min meritpärm. Under samtalet igår framkom inte vilka papper dom ville se men att komma med den kändes något överdrivet så jag valde att skriva ut dom som kändes relevanta. Det blev ändå 19 kopior som dom kunde få välja emellan på interjvun.


Halv tio tog jag pendeln in till Linköping. Där fixade jag (och åt) lunch hos Martina, Chrille, Albin och Simon. Hade med mig Veggie Twister och gjorde spaghetti- och spiralmorötter och det var nästan så att Albin tyckte det var roligt att äta även om jag såg några konstiga grimaser när han åt.


Efter lunch kom nagelprodukterna fram. Jag valde samma blå toner som jag hade i kläderna - jeans-, ljus- och marinblått.


Jag valde att hålla lite låg profil så det blev fyra dekorerade naglar totalt.


På eftermiddagen passerade jag Mantorp station eftersom jag skulle på jobbintervjun i Mjölby, något som gick riktigt bra, tror jag. Imorgon vet jag. Och samtidigt under dagen fick jag sex intervjuer på mailen. Ja, jag fortsätter transkribera trots osäkerheten att få betalt. Du förstår, som småföretagare är man väldigt känslig för saker som dyker upp. Det kan vara uppdragsgivare som inte betalar eller en extra stor utgift man inte räknat med. Jag känner på mig att jag ska ställa upp och hjälpa till här.


På kvällen beställde jag biljetter till Albins första biobesök. Mamma Martina skulle bli med. Det blir spännande, kanske mest att se om Albin kan vara still i 40 minuter :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0