25 februari - Lätt minnesförlust

Det här var konstigt. *funderar* Jag skulle skriva om gårdagen men minns plötsligt liksom inget. Ska man bli orolig kanske? 

Jo, nu kommer det till mig lite. Jag var ute och kastade två överfulla soppåsar i återvinningshuset. Gröna påsen med matrester som var på väg att promenera iväg på egen hand och så den med brännbart, överfull med snytpapper som hoppade ur och vägrade ligga still i påsen.
Ja, men nu kommer jag ihåg lite annat. Jag bokade tvättid på vägen tillbaka från återvinningen, ju. Det fick bli på lördag eftermiddag. Och jag ägnade senare på dagen tio minuter åt att dammsuga upp dammråttornau!

Därmed var det slut på fysiska aktiviteter. För sedan la jag in Gfk-koder och försökte lära mig det programmet. Hoppas det blev rätt.
 

Är med i en panel där jag scannar in handlade dagligvaror. 
 
Eftersom jag ännu inte fått några nya uppdrag i hemtjänsten för nästa vecka (troligtvis på grund av att jag är sjukskriven denna veckan) så bokade jag in en utbildningsdag i Stockholm nästa onsdag.
 

Jag uppskattar inte helt tomma dagar i min kalender om jag inte väljer det själv och just nu gapar det helt tomt. Det blir man inte rik på!
 
Resten av tiden låg jag i soffan framför TV:n och fortsatte tillfrisknandet. Jag får erkänna mig fortfarande vara rätt så trött men värken i örat var försvunnen och jag var feberfri. Hostan kom och gick men hade avtagit avsevärt så jag ställde in Coccilana i skåpet och la inhalatorn i medicinlådan. Fyra dagar med feber- och hosta-influensan känns ändå acceptabel och jag är förvissad att mina vaccinationer har hjälpt mig på traven. Idag bestämde jag mig för att investera i dom även till nästa säsong! Jag har varken tid eller lust att ligga sjuk...

Kommentarer
Postat av: linn

Ha en superbra dag, kolla gärna in mitt senaste inlägg! kram :)

Svar: Tack! Det ska jag göra.
Maria

2015-02-26 @ 12:13:48
URL: http://linnsees.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0