18 januari - Linjedansande

Oh, nej. Nu blev det som förra veckan. Att jag publicerade morgondagen före idag, om du fattar vad jag menar. Aja. Här kommer den 18e i alla fall.

Förra veckan bestämde jag mig för att åka till Landeryd och vara med på Linköping line dancers Prova-på för nivå 3 och 4. Inte för att jag räknade med att kunna någon dans efter att inte ha tagit några danssteg sedan 2006 egentligen. Men jag kände att, kanske skulle jag tycka det vore roligt att ta upp dansandet igen?


Milla och Jenny har gått där några år nu, på båda kurerna.
 

Några danser snappade jag upp typ fort och kunde (nästan) dansa med i. Pontoon och Raggle taggle gypsy, var två. Dom dansade också två av mina gamla favvosar som tydligen står sig på dansgolven, Rudebox och Crabbuckit men dom hade jag nästan svårt att minnas.



Men hur kände jag då? Tyckte jag det var roligt? Jaa, det gjorde jag. Så först bestämde jag mig för att gå på 4:an, sedan på både 3:an och 4:an men allt slutade med att jag inte åker till någon kurs alls utan tränar i min Studio. Jag kände nämligen att det inte var värt att lägga en hel eftermiddag och kväll på tre timmars dans när jag kunde vara effektiv och faktiskt dansa dom timmarna hemma. Det behöver ju inte vara tre timmar på raken utan jag tänkte nog klämma en dans om dagen. Ja, under förutsättning att det blir av nu då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0