14 februari - Nya erfarenheter och grejer

Du, den här morgonen var inte att leka med. När jag kom till stationen stod det att tåget mot Mjölby skulle gå på perrong 3. Det brukar alltid gå från 1:an annars. Men jag följde ju så klart instruktionen och vandrade över till 3:an. Och när jag stod där och väntade får jag se pendeln komma - till plattform 1!!! Men vad f-n! Jag fick springa nerför isiga trappan, vidare under tunneln och upp på andra sidan för att kasta på mig på tåget som precis skulle stänga dörrarna och åka. Det var nära att jag kom försent första arbetsdagen. INTE okej!
 
Det blev en trevlig, spännande och hektisk morgon. Hade larmtelefonen men fick bara ett larm och det var ett misstag. Kanske tur det :) Jag jobbade bara ett par timmar och efter det åkte jag till Linköping för att åka till IKEA. Jag bestämde mig för att köpa en till Filurlåda till klädkammaren. Det visade sig att Milla och barnen också var på där så vi åt tidig lunch ihop och köpte trashie-ägg på Coop. 
 

När jag köpte samma storlek som den förra Filuren hade jag missat en sak, att försäkra mig om att den fick rum längst in i klädkammaren. Det visade sig nämligen att, se det gick inte det. Det gick ner en kant som gjorde att det var tvärstopp. Men leksakerna ligger i lådan, och i korgen ligger istället tyger. Men vann jag något utrymme? Inte alls, faktiskt! Jag tror jag måste fundera en gång till på Filurens arbetsområde där.

Pella och jag hade pratat om att ses i en mycket kort paus (trettio minuter) av East heart (linjedanstävling i Dansens hus) men det blev inte så. Istället fick jag skjuts ner till stationen med min Filur så vi kunde ta pendeln hem.
Väl hemma, och efter att ha insett att köpet var lite misslyckat, promenerade jag bort till Gulf. Jag hade nämligen två paket att hämta ut. Det ena vara en gjutjärnsgryta och det andra visste jag inte säkert vad det innehöll.


Ett av årets bästa köp, känner jag. Jag har länge varit ute efter en liten, en-liters gjutjärnsgryta istället för den emaljerade. Men det finns tydligen inte att få tag i. Jag har bara hittat stora och det funkar inte hos mig. Men så hittade jag den här på Tradera. Det är egentligen en fonduegryta men jag såg potentialen DIREKT. Jag vann den och jag är redan jätteglad över den. Drygt en liter rymmer den och jag kan avända locket till emaljgrytan, som nu är förvisad till förrådet tillsammans med grytunderrede och fonduegafflar.


I det andra paketet var det dom här tre 3D-tavlorna på dansande människor. Passar jättebra i min dansstudio. Tanken är ju faktiskt att jag ska dansa lite mer seriöst. Sedan får vi se hur det blir med den saken. Jag undrar om jag verkligen är tillräckligt motiverad att träna in danser på egen hand...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0