10 februari - För bra för att vara sant

Igår köpte jag mitt 30-kort och idag åkte in till Mjölby för att titta på min arbetsplats.
 

Jobbet är dels på själva Kungshögahemmet, dels ute i området omkring. I gruppen jag ska tillhöra är det gångavstånd mellan brukarna. Perfekt vardagsmotion!


Jag reagerade på att det faktiskt var ljust när jag gick ner till pendeln vid femtiden. Oh, vad jag har saknat det där ljuset!

Fick vänta en stund på pendeln och gick in i den uppvärmda väntsalen. Jag uppskattar verkligen att den är uppvärmd. Riktigt varmt och skönt att sitta där, är det.


Så blev det pendeln hem igen då. Smidigt med dylikt färdsätt.
 

När jag kom hem och kollade mailen möttes jag av ett mail från eBay, att projektorn jag betalade igår hade blivit borttagen från auktionssidan av eBay själva. Intressant. Så då var det för bra för att vara sant, det där klippet. Troligtvis blir jag utan projektor men förhoppningsvis kan jag få pengarna tillbaka. Tur det inte rörde sig om en stor summa pengar utan typ 189 spänn :) Det kan man ju ha råd att förlora i värsta fulla fall.

Innan jag gick och la mig kom jag på att jag måste ju fota Jupiter som lyste så fint utanför fönstret. Så fram med kameran och stativet - och så här blev det! Jag måste säga att jag blev förvånad över hur bra fotot blev. Jag gillar verkligen min kamera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0