21-25 september

21 september
 
Jag fick en fin höstmorgon under min promenad i Mjärdevi före jobbet. Tränar fortfarande på att gilla hösten. Det går väl sisådär...
 
 
På kvällen flyttade jag tillfälligt hem till Per. Jag skulle vara hundvakt ett par dagar när Per var på kryssning med jobbet på Vkinglines båt. (De borde välja Birka Paradise istället. Det vet ju både du och jag.)
 
 
22 september

 
Jag jobbade bara 4-timmarspass när jag hade Jonzon. Så på eftermiddagen åkte vi två till Motala och tittade  lägenheten utan dusch på Ekön, i hällregn. Tiden var satt till 14.30. Ingen kom. Jag ringde Platen som ringde bovärden, där ingen svarade. Jag fick vänta till 15.05! Det hade kört ihop sig, fick jag veta. Hade kanske varit bra att meddela. De kunde ju se att jag åkt fyra mil för att få se den...
 
Jag gillade iallafall lägenheten och ringde för att tacka Ja  redan innan Jonzon och jag styrde hjulen tillbaka till Rappestad. Men som jag skrev tidigare fick jag den inte...(Istället skulle jag både hinna ändra prioriteringar och få lägenhet en månad senare.) Vi tog vägen över nya bron både tur och retur, men glömde att det var förenat med avgift. Per fick en räkning på tio kronor en månad senare. Tio kronor! Det måste ha kostat mer att skickat räkningen...
 
 
23 september

 
Jobbade min halvdag och hade sedan jonzontid resten av dagen. På kvällen hämtade vi Per på resecentrum i Linköping. Och därmed tog mitt hundvaktande också slut.
 
 
24 september
 
Eftersom det blev sen kväll igår, stannade jag kvar i Rappet och tog bussen (i regn) till pendeln. Började inte förrän 09.00 så det funkade ju bra.

 
Jag trotsade regnet och gick av vid Campushallen för att promenera bort till Mjärdevi. Det duggade mest.
 
På eftermiddagen hade jag besök av Sifo hemma i soffan. Är med i deras panel och den här intervjun rörde Sveriges partier och situationen i dagsläget. När den var klar hade jag tvättid. Och usch igen för att tvätta på kvällen. Men vad göra? Vad göra?
 
 
25 september

 
Spännande fredag med ny utbildning. Med den är jag uppe i fyra så kallade skills som jag jobbar i parallellt. Det är multitasking det du. Hur kul som helst. Jag som trodde att jag inte skulle hitta ett tillräckligt variationsrikt jobb på svensk mark! Att dessutom ha blivit utbildad i fyra så olika skills inom loppet av ett halvår känns dessutom extra roligt. Trodde nämligen att cancerbeskedet skulle göra min nya arbetsgivare rädd, men de verkar ju vara lika orädda för det som jag är. Det måste väl kallas för Perfect match, va!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0