14-18 september - Ny jobbvecka

Hela september passerade. Hela oktober också. För att inte snacka om november... Och i övermorgon är det Lucia.

Well, well, well. Det är inte det att jag inte har haft tid. Man har alltid tid för roliga saker. Jag har helt enkelt inte prioriterat att blogga. Så är det. Men nu har jag som ambition att blogga ifatt. De två närmaste inläggen hade jag faktiskt redan lagt in bilderna i, men inte publicerat så de blir lite som vanligt. Men för att inte göra det FÖR jobbigt och för att hålla motivationen uppe nu, blir det en hel del sammanfattningar fram till julen bara för att aktivera skrivandet igen. Så med en önskan om Trevlig läsning, nu kör vi!


14 september - Ledig dag
Och jag gjorde förmodligen inte mycket eftersom jag inte har ett enda foto från dagen.
 
15 september
Jobbade till 18 och gick sedan till universitetet på grammatiken. Det blev en sen kväll hem och eftersom jag fick vänta på tåget en stund roade jag mig på stationen.
 
 
 
16 september
 
Gick av vid Campushallen för att promenera till jobbet. Brukar ju göra det om dels tiden tillåter, dels vädret. Idag jobbade jag bara halvdag. Kändes rätt så bra. Hade ju hela eftermiddagen fri. Nästan lyxigt, alltså.

 
 
17 september

På KappAhl på Ikano igår träffade jag en man som letade efter en sjal att ha i trädgården. Typ en palestinasjal. Men stora sjalar som passade en man var hopplöst att hitta, berättade han. Då kom jag ju på att jag hade en som jag köpt i Jordanien, som bara låg. Jag bestämde mig för att han skulle få den. Så min morgon startade på US för överlämningen. Nu var det ingen som kom och öppnade när jag ringde på dörren dock, så den fick flytta i ett brev på posten istället. Funkar ju det med. 
 


Från ena huset till det andra. Det var dags för återbesök på Onkologen. Jag förklarade där att jag inte hade tid med någon strålning förrän efter Marockoturen i oktober. Man gjorde väl kanske inte direkt vågen när de hör det, men de accepterade efter konsultation och skulle höra av sig om tider i oktober. Bra där!



Jobbade eftermiddag och lite in på kvällen idag. På lunchen hade Unionen lite möte. De som valde att bli medlemmar - eller utsatte sig för elchocker - fick bland annat en matlåda. Som du ser nedan var jag ju bara TVUNGEN att ha matlåda, som matchar min vattenflaska! Det fick bli elchocker - för jag förlorade i matchen mot Dexter.



Det är fortfarande ljust när klockan är 18.30. Tänker på det speciellt nu eftersom det är mörkt redan halv fyra vid tidpunkten när jag skriver det här och ser nedanstående foto. Coop hade en kampanj med gröna sadelöverdrag och på stationen var det en hel del. Kommer inte ihåg vad kapanjen rörde sig om dock. 

 
 
18 september

När jag var på Ikano i onsdags shoppade jag loss ordenligt. Det är så roligt, förstår du. 70-talsmodet är tillbaka. Jag köpte utsvängda jeans, fransjacka och pannband (egentligen ett kantband från Ohlssons tyger) med blommor. Detta måste så klart användas. Så idag var jag hippie på jobbet :)
Back to the days :) Kändes väldigt roligt!

(Fast nu undrar jag lite vad som hände med det modet, för jag kan inte påstå att jag har sett särskilt mycket av det, de månader som har förflutit...) 


Så var denna vecka över. Då får vi se vad nästa blogginlägg kommer innehålla nu då! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0